16 / 04 / 2024

Kursan Grup Taahhüt kimin

Kursan Grup Taahhüt kimin

Kursan Grup Taahhüt Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kulcan tarafından kuruldu.

İlerici Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlerici Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Ciğer tarafından kuruldu.

Kuzey Grup Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Grup Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Al Hamad ve Husseın Alhamad ortaklığında kuruldu.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Mir tarafından kuruldu.

Kazanç Grup İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazanç Grup İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Kazan tarafından kuruldu.

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aksu ve Selin Aksu ortaklığında kuruldu.

Min Grup Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Min Grup Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Gül tarafından kuruldu.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından kuruldu.

Kursan Grup Taahhüt kimin Haberi

Kursan Grup Taahhüt kimin

Kursan Grup Taahhüt Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kulcan tarafından kuruldu.


Kursan Grup Taahhüt Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 

-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1)Her nevi inşaat ve taahhüt işlerinde bulunmak,ihaleler almak,münferit olarak veya özel tüzel kişilerle veya yabancı müteahhit firmalarla veya sadece bir işe mahsus olmak üzere kar ortaklığı kurarak, yurt içi ve yurt dışı müteahhitlik,mühendislik,mimarlık hizmetlerinde bulunmak. Konutlar, işyerleri,okullar, hastaneler, fabrikalar, atölye binaları, spor tesisleri, anıtlar,turistik ve zirai tesisler, tüneller, köprüler, barajlar, yollar, limanlar,demiryolları, iskeleler, park ve bahçelerin yurtiçinde ve yurtdışında yapım ve taahhüt işlerini yapmak. Proje ve fizibilite raporları hazırlamak, mühendislik,mimarlık hizmetleri yapmak, elektrik sıhhi ve mekanik tesisat taahhüt işleri yapmak. 2)Türkiye sınırları...