25 / 04 / 2024

Kurşunlu toki başvuruları

Kurşunlu toki başvuruları

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ projesi kapsamında yer alan 438 adet konut için başvuru dönemi başladı. Peki,TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap son başvuru ne zaman?

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuruları!

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ projesinde yer alan 438 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuruları...

TOKİ başvurularında son dakika! O şart uygulamadan kalktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşa müjdesini verdiği Sosyal Konut Projesi'yle ilgili bugünden itibaren yeni bir sisteme geçildi. Başvurular da yoğunluğu engellemek için getirilen o sınırlama kaldırıldı…

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ başvuruları başlıyor!

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ projesinde yer alan 117 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor

Kurşunlu TOKİ 2. Etap başvuru tarihleri!

Kurşunlu TOKİ 2. Etap son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 182 adet konut bulunuyor.

Çankırı Kurşunlu TOKİ 2.Etap son başvuru tarihi!

264 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 66 bin 38 TL'den başlıyor. İşte Çankırı Kurşunlu TOKİ 2.Etap son başvuru tarihi...

TOKİ 2.Etap Çankırı Kurşunlu Evleri başvuru!

TOKİ 2.Etap Çankırı Kurşunlu Evleri başvuru işlemleri 29 Ağustos'ta başlayacak. Projede ev fiyatları 66 bin 38 TL'den başlıyor.

Kurşunlu TOKİ Konutları 2.Etap başvurusu!

Kurşunlu TOKİ Konutları 2.Etap başvurusu 29 Ağustos'ta başlayacak. Projede toplam 264 adet daire satışa çıkarıldı.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan projede 438 adet daire satışa çıkarılıyor. Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ başvuruları bugün sona eriyor.

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

TOKİ Çankırı Kurşunlu başvuru işlemleri!

TOKİ Çankırı Kurşunlu Evleri başvuru işlemleri 30 Haziran 2016 Perşembe gününe kadar devam ediyor. Fiyatların 91 bin 725 TL'den başladığı projede peşinatlar 9 bin 980 TL'den başlıyor.

Çankırı Kurşunlu TOKİ 2. Etap başvuru!

Çankırı Kurşunlu TOKİ 2. Etap başvuru işlemleri bugün başlıyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği projede daire fiyatları 91 bin 725 TL'den başlıyor.

Çankırı Kurşunlu TOKİ 2. Etap başvurusu!

Çankırı Kurşunlu TOKİ 2. Etap başvurusu 1 Haziran'da başlıyor. Toplamda 438 adet daire satışa çıkarıldığı projede ev fiyatları 91 bin 725 TL'den başlıyor.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ başvuruları 1 Haziran'da başlıyor!

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ başvuruları 1 Haziran'da başlıyor. Ödemelere göre 180 aya kadar vade imkanı sağlanan projede peşinat bedeli 9 bin 980 TL'den başlıyor.

Kurşunlu toki başvuruları Haberi

Kurşunlu toki başvuruları

TOKİ'nin hayata geçirdiği 438 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla açık satışa sunuluyor.


TOKİ Çankırı Kurşunlu projesinde yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki dairelerin fiyatları 91 bin 725 TL ile 146 bin 708 TL arasında değişiyor.


TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap son başvuru ne zaman?

1 Haziran'da başvuruların başladığı TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap'ta son başvurular 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.


Satış duyurusu için