28 / 03 / 2024

Kurtköy W Roof ne zmaan teslim

Kurtköy W Roof ne zmaan teslim

İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de inşa edilen Kurtköy W Roof Evleri'nde 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Kurtköy W Roof ev fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Erguvan İnşaat W Roof fiyat!

Erguvan İnşaat W Roof fiyat listesine göre ev fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 206 konuttan meydana gelen Erguvan İnşaat W Roof Evleri Kurtköy'de yükseliyor.

Kurtköy W Roof satılık ev!

Daire alanlarının 68 metrekareden başladığı projede ödemelere göre banka kredisi ile vadelendirme uygulanıyor. Kurtköy W Roof satılık ev tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Kurtköy W Roof ev fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de inşa edilen Kurtköy W Roof Evleri'nde 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Kurtköy W Roof ev fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

W Roof adres bilgileri!

Toplam 206 konutun yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. W Roof adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de inşa ediliyor.

Kurtköy W Roof projesi nerede?

Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başladığı Kurtköy W Roof Konutları toplam 206 adet konuttan meydana geliyor. Peki Kurtköy W Roof projesi nerede?

W Roof Kurtköy daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yükselen W Roof projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. W Roof Kurtköy daire fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kurtköy W Roof ödeme planı!

Toplam 1.500 metrekare ticaret alanı bulunan proje Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı imzası taşıyor. Kurtköy W Roof ödeme planı kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Kurtköy W Roof adres bilgileri!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı imzası taşıyan projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Kurtköy W Roof adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de inşa ediliyor.

W Roof satılık daire!

Daire büyüklüklerinin 68 metrekareden başladığı proje Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı imzası taşıyor. W Roof satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 'e kadar değişiklik gösteriyor.

Kurtköy W Roof daire fiyatları!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı imzası taşıyan proje toplam 206 adet daireden meydana geliyor. Kurtköy W Roof daire fiyatları 400 bin TL 'den başlıyor.

W Roof Kurtköy iletişim bilgileri!

Toplam 206 konutun yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. W Roof Kurtköy iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0850 532 09 99 olarak belirlendi.

Kurtköy W Roof ödemeleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık göstererek dizayn edildiği projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Kurtköy W Roof ödemeleri kapsamında banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

W Roof Kurtköy adres bilgileri!

Teslimlerin bu yıl yapılması planlanan projede daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. W Roof Kurtköy adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de inşa ediliyor.

Kurtköy W Roof ne zmaan teslim Haberi

Kurtköy W Roof ne zmaan teslim

Toplam 206 konut, 5 dükkandan meydana gelen Kurtköy W Roof Evleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire seçeneklerine sahip 


Daire büyüklüklerinin 68 metrekareden başlayıp 190 metrekareye kadar değişiklik gösterdiği Kurtköy W Roof ev fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödemelerde, kalan bedel banka kredisiyle ödenebilen projede fiyatlar kata ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.


Kurtköy W Roof projesi  Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı  imzası taşıyor. Projede  1.500 metrekare ticaret alanı bulunuyor.


W Roof projesinde evlerin yanı sıra sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness ve spor alanları gibi ortak kullanım alanları mevcut. 


W Roof adres bilgileri

Yenişehir Mah. Millet Cad. No:22 Kurtköy / Pendik


W Roof iletişim

Tel : 0850...