20 / 04 / 2024

kuşadası jeotermal enerji kullanımı

kuşadası jeotermal enerji kullanımı

Kuşadası Belediye Meclisi, girişimlerde bulunabilmesi amacıyla Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya yetki verdi. Başkan Özer Kayalı, jeotermalin gelecek sezondan itibaren kullanılabilmesi için çalışmaların başladığını belirtti.

Aydın Kuşadası'nda jeotermale ÇED onayı!

Aydın Kuşadası'nda 375 hektarlık alanda Bozyazı Körfez Turizm ve İnşaat A.Ş., jeotermal enerjinin dağıtımı için gerekli olan ÇED izinleri ve işletme ruhsatları için onay verildi.

Kuşadası Devlet Hastanesi'ne güneş enerjisi!

Güneş paneli üreticisi Ezinç Grup, Kuşadası'nda Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan 150 yataklı Devlet Hastanesi'nin Solar Termal Güneş Enerji Sistemi Uygulamasını hayata geçirdi. İşte projenin ayrıntıları...

Kuşadası Belediye Meclisi'nden jeotermal kararı!

Kuşadası Belediye Meclisi, girişimlerde bulunabilmesi amacıyla Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya yetki verdi. Başkan Özer Kayalı, jeotermalin gelecek sezondan itibaren kullanılabilmesi için çalışmaların başladığını belirtti.

Kuşadası'nda jeotermal için çalışmalar başladı!

Kuşadası'nda jeotermal için ilk adım atıldı. Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Davutlar’da yer alan belediyeye ait jeotermal kuyularda incelemelerde bulunarak konunun uzmanları ile görüş alışverişinde bulundu.

Özyer Group Ramada Resort Kuşadası Golf'ü açtı!

TURİZM, inşaat, kuyum, medya ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Özyer Group, 8'inci oteli Ramada Resort Kuşadası&Golf'ü 180 milyon TL'lik yatırımla açtı.

Kuşadası Ephesia Hotel'in sıcak suyu 'güneş'ten!

Kuşadası’ndaki Ephesia Hotel’in güneş kollektörleri tasaramıyla bir ilk oldu. Güney cepheye bakan ve enerji kaybına neden olan klasik yerleşim yerine yarım ay şeklindeki düzenleme ile sıcak su elde edilebiliyor.

Kuştur Kuşadası Turizm sorumluluk beyanını yayınladı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. 26 Temmuz itibarı ile sorumluluk beyanını yayınladı.

Halis Toprak'ın Kuşadası'ndaki malikanesi tatil köyü oluyor!

Halis Toprak 'ın Kuşadası'ndaki malikânesi tatil köyü olacak. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu(TMSF) Toprakbank'ın borçlarına karşılık 2009 yılında el koyduğu malikâne için şubat ayında ihale açmıştı...

Halis Toprak'ın Kuşadası'ndaki malikanesi çürüyor!

Kuşadası-Söke Karayolu üzerinde Çukurçeşme Mevkii’nde yer alan 65 dönümlük malikane Halis Toprak'ın yazlık konutuydu. TMSF'nin el koyup sattığı Kuşadası'ndaki dillere destan dev malikane günden güne çürüyor.

Kuşadası'na beş kruvaziyer ile 16 bin turist geldi!

Kuşadası Ege Ports Limanına, aralarında "Disney Magic" ve "Nieuw Amsterdam"ın da bulunduğu 5 kruvaziyer ile 16 bin 982 turist ve 6 bin 270 mürettebat geldi.

Kuşadası'na 16 bin 982 turist geldi!

Kuşadası Ege Ports Limanına, aralarında "Disney Magic" ve "Nieuw Amsterdam"ın da bulunduğu 5 kruvaziyer ile 16 bin 982 turist ve 6 bin 270 mürettebat geldi.

Eşinpark Kuşadası'nda Eşin Grup tarafından yükseliyor!

20 yıldan bu yana Aydın ve bölgesinde hizmet veren ve yaptığı projelerle dikkat çeken Eşin Grup yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Kuşadası “Eşin Park” ile buluşuyor.

Kuşadası'nda turizm acenteleri için eylem yapıldı!

Kuşadası'nda turizm acenteleri için eylem yapıldı. Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir gurup esnaf, turistlerin tur acenteleri tarafından alışveriş için yalnızca anlaşmalı bazı işyerlerine yönlendirildikleri gerekçesiyle eylem yaptı

kuşadası jeotermal enerji kullanımı Haberi

kuşadası jeotermal enerji kullanımı


Kuşadası Belediye Meclisi, belediyeye ait jeotermal kuyuların işletilebilmesi için girişimlerde bulunabilmesi amacıyla Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya yetki verdi. Başkan Kayalı, jeotermal kullanımının Kuşadası turizmi açısından önemine dikkat çekerek jeotermalin gelecek sezondan itibaren kullanılabilmesi için çalışmaların başladığını belirtti.



Kuşadası Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi’nde yapıldı. Toplantıda, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Senatosu’nun aldığı karar gereğince 2015-2016 eğitim-öğretim yılında Davutlar’a taşınacak olan Aşçılık Programı öğrencileri için üniversitenin talebi doğrultusunda ADÜ Davutlar Kampusu içerisine bir yemekhane ve kafeterya yaptırılmasına karar verildi.


SPORA DESTEK


Meclis toplantısında spora ve spor klüplerine verilecek desteklerle ilgili de kararlar alındı. Buna göre Kuşadasıspor Klübü’ne milli takım olarak Gürcistan’ın Batum kentinde yapılacak olan şampiyonaya katılabilmesi için mali destek verilecek. Davutlar Spor Klübü...