24 / 04 / 2024

kuum otel Mükemmeliyet Sertifikası

kuum otel Mükemmeliyet Sertifikası

Bodrum Türkbükü'nde yer alan Kuum Otel 2013 yılı Mükemmeliyet Sertifikası aldı...

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

Marmaris'teki ruhsatsız 4 yıldızlı otel mühürlendi!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki işletme ruhsatı olmadığı ileri sürülen 4 yıldızlı otel, belediye ekipleri tarafından mühürlendi.

TÜBİTAK mükemmeliyet merkezleri açıldı!

Gebze'de TÜBİTAK mükemmeliyet merkezleri açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Sakarya'da kurulacak 'Seracılık Mükemmeliyet Merkezi' için Kira Devri Protokolü imzalandı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 45 dönümlük alan üzerine kurulacak "Seracılık Mükemmeliyet Merkezi" için Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, Sakarya Fidancılar Birliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi arasında Kira Devri Protokolü imzalandı. 

Bodrum Tenda Otel 21 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Muğla Bodrum'da Eskiçeşme Mahallesi, Gümbet Mevkii'nde yer alan kargir otel müştemilatı ve arsası TC Bodrum 2. İcra Dairesi tarafından satışa sunuluyor. Tenda Otel'in satış bedeli 21 milyon 59 bin 278 TL olarak belirlendi.

Marmaris Grand Yazıcı Otel müze olacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz günü Marmaris'te tatilini yaptığı Grand Yazıcı Otel'in müze olması için harekete geçildi.

Satya İnşaat’ın PR ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Türkiye’nin yeni nesil inşaat şirketi Satya İnşaat’ı ekledi. MODD/group, inşaat sektöründeki güven olgusu ve mükemmeliyet anlayışını yeniden kurmak için yola çıkan Satya İnşaat ile anlaştı.

Arima Mimarlık'tan Kütahya'ya 3. otel müjdesi!

Arima Mimarlık ortaklarından Mimar Erkan Altuğ, Kütahya'ya yapacakları üçüncü otelin müjdesini verdi. Murat Dağı'nda inşa edilecek termal kayak otelinin temelinin bu sene içinde atılması planlanıyor.

5G Mükemmeliyet Merkezi açıldı!

Türkiye'ye bilişimde çağ atlatacak 5G Mükemmeliyet Merkezi'nin açılışı yapıldı. Çalışmaların başlatıldığını söyleyen, Başbakan Binali Yıldırım, “Türkiye 5G’de sadece uygulayıcı değil, üretici olacak” diye konuştu.

Elazığ Hilton 6 Aralık'ta açılıyor!

Elazığ'ın marka yatırımlarından biri olan Elazığ Hilton Otelin açılışı 06 Aralık 2016 tarihinde yapılıyor. Otel Müdürü Şeyda Ahlatoğlu Elazığ TSO Başkanı Alan'ı ziyaret ederek açılışla ilgili bililer verdi.

Eskişehir URAYSİM inşaatı başladı!

Anadolu Üniversitesi (AÜ) tarafından yürütülen ve "Raylı Sistemler Mükemmeliyet Merkezi Projesi" kapsamında Eskişehir'in Alpu ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan Ulusal Raylı Sistemler Araştırma ve Test Merkezi'nin (URAYSİM) inşaatı başladı.

Kocaeli'de Kariyer Port Mükemmeliyet Merkezi kurulacak!

KSO ve TÜRKLİM iş birliğinde gerçekleştirilecek projeyle Kocaeli'de hem teorik hem de pratik limancılık eğitim hizmetleri verilebilecek. Liman işletmeleri için nitelikli personel yetiştirilmesi amacıyla Kocaeli'de "Kariyer Port Mükemmeliyet Merkezi" kurulacak.

kuum otel Mükemmeliyet Sertifikası Haberi

kuum otel Mükemmeliyet Sertifikası


Bodrum Kuum Otel dünyanın en iyi seyahat sitelerinden biri olan TripAdvisor tarafından 2013 yılı Mükemmeliyet Sertifikası'na layık görüldü. Otelin CEO'su ve sahibi Orkun Tuncel ödülü alırken mükemmel hizmet anlayışlarından hiç bir zaman ödün vermeyeceklerini...