29 / 03 / 2024

Kuyumcukent GYO değerleme şirketi

Kuyumcukent GYO değerleme şirketi

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortakluğı aktifinde bulunan tüm gayrimenkullerin değerlemesi için teklifte bulunan değerleme şirketlerinden, Adres Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. anlaştı.

Martı GYO değerleme şirketini seçmek için ek süre kullanacak!

Martı GYO'nun değerleme işlemlerinin tamamlanabilmesi için şirkete 1 ay ek süre verilmesi talebi SPK toplantısında olumlu karşılandı.

Doğuş GYO değerleme şirketini değiştirdi!

Doğuş GYO, değerleme şirketlerinde değişiklik yapıldığına ilişkin yönetim kurulu kararı aldı ve SPK onayı alınmak üzere başvuru yaptı. Değerleme şirketinin değiştirilmesine yönelik başvurusu onaylandı. 

Yeşil GYO 2020 değerleme şirketini seçti!

Yeşil GYO, değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine karar verdi.

Yeni Gimat GYO değerleme şirketini seçti!

Yeni Gimat GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Yeni Gimat GYO değerleme şirketini seçti.

İş GYO değerleme şirketini seçti!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2018 yılı için seçtiği değerleme şirketlerine ilişkin KAP'ta açıklama yaptı..

Martı GYO değerleme şirketini seçti!

Martı GYO Nisan 2017 ile 31 Mart 2018 hesap dönemi için RM Ritim Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Atak Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı.

Kuyumcukent Gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı.

İdealist GYO değerleme şirketini seçti!

İdealist GYO 2017 yılı için portföyünde yer alan varlıklar için alınacak değerleme şirketinin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. olarak belirlenmesine karar verdi.

Kiler GYO değerleme şirketini seçti!

Kiler GYO portföyünde bulunan her bir varlık için İnvest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı.

Servet GYO değerleme şirketini seçti!

Servet GYO portföyünde yer alan mevcut gayrimenkullerin değerleme raporlarını Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme'ye hazırlatacak.

Nurol GYO değerleme şirketini seçti!

Nurol GYO portföyünde bulunan varlık için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alacak.

Avrasya GYO değerleme şirketini seçti!

Avrasya GYO 2017 yılı sonunda portföyümüzde bulunan varlıklar için "Talya Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık'tan değerleme hizmeti alınmasına karar verdi.

Vakıf GYO değerleme şirketini seçti!

Vakıf GYO portföyünde yer alan taşınmazların yıl sonu değerleme raporlarının hazırlanması için AArtıbir Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı.

Kuyumcukent GYO değerleme şirketi Haberi

Kuyumcukent GYO değerleme şirketi

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortakluğı aktifinde bulunan tüm gayrimenkullerin değerlemesi için teklifte bulunan değerleme şirketlerinden, Adres Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. anlaştı.


Açıklama:


Yönetim Kurulu'nun 30.12.2015 tarih ve 50 sayılı toplantısında; Şirketimizin  aktifinde bulunan tüm gayrimenkullerin değerlemesi için teklifte bulunan değerleme şirketlerinden, Adres Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.  ile güncel değerlerin UFRS uyumlu 31.12.2015 tarihli Mali Tablolarda yer almasını sağlamak üzere, 30.12.2015 tarihinde sözleşme imzalanmasına karar verilmiştir. 


Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.


Saygılarımızla,


Dosya için