26 / 04 / 2024

kuzeykent başvuru şartı 2019

kuzeykent başvuru şartı 2019

Ankara Kuzeykent başvuru şartları 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 474 adet konuta yer veriliyor.

O kurum temizlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 27 Ekim!

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. 2 erkek adayın alınacağı başvuru kapsamında KPSS puan şartının bulunduğu öğrenildi.

KPSS şartı aranmadan huzurevleri personel alımı yapacak! Başvuru süreci başladı

İŞKUR, huzurevlerine KPSS şartı olmaksızın personel ve işçi alımı için online başvuru sürecini başlattı. İlgilenen adaylar, farklı kadrolarda istihdam edilme fırsatını yakalayabilecekler. İnternet üzerinden başvuru yapabilirler. Hangi kadrolarda alım yapılacak, şartlar neler? 

CEPTETEB ihtiyaç kredisi: Düşük faiz oranlarıyla hızlı ve kolay başvuru!

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi, hızlı ve pratik başvuru süreci ile acil ihtiyaçlarınıza anında çözüm sunuyor. Ayrıca düşük faiz oranları ile finansal gereksinimlerinizi uygun bir şekilde karşılamanıza yardımcı oluyor. 70.000 TL'ye kadar nakit sunan bu kredi için kefil veya teminat şartı aranmıyor.

Kentsel dönüşüme nasıl başvuru yapılır?

Kentsel dönüşüm, artık kullanılamayacak halde olan yapıların yeniden yapılandırılması sürecidir. Bu süreçte kentsel dönüşüm başvurusu yapılmalıdır. İlgili bakanlıklar, inceleme ve değerlendirme yaparak kentsel dönüşüme başlar. Peki kentsel dönüşüme nasıl başvuru yapılır?

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

KPSS Şartı Olmadan 969 Teknisyen Alımı: Başvuru Şartları ve Detaylar Nelerdir?

KPSS şartı aranmadan 969 teknisyen alınacağı duyuruldu. İŞKUR, bu iş ilanıyla ilgili gerekli detayları paylaştı. Belirtilen kontenjan bilgisi, başvuru şartları ve başvuru süreci ile ilgili bilgiler belirtildi. Kamu iş ilanlarında olan bu duyuruyla ilgili bilinmesi gereken detaylar haberin devamında…

Şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor! KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın

Şehir hastaneleri geniş hasta kapasitesi ile büyük sağlık personeli ihtiyacını beraberinde getiriyor. İŞKUR tarafından duyuruya göre şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor.  KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın...

Noterden gayrimenkul satışı için nereye başvuru yapılacak?

Gayrimenkul satışında yeni dönem start aldı. Bu kapsamda alım ve satım işleri artık noterlerden yapılabilecek. Peki, vatandaş noterden gayrimenkul satışı için nereye başvuru yapacak? İşte detaylar...

ASELSAN, 21 farklı kadroda KPSS'siz personel alımı yapacak! Başvuru şartları açıklandı!

ASELSAN, KPSS şartı olmadan 21 farklı kadroda personel alımı yapacak! Adaylar, çeşitli mühendislik ve uzmanlık kadrolarında iş fırsatları için başvurularını ASELSAN'ın resmi internet sitesi üzerinden yapabilirler. Detaylı başvuru şartları ve kadrolar açıklandı.

DSİ'den bayram ettiren müjde: KPSS'siz personel alımı yapılacak! DSİ personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır?

Haziran ayının sonuna yaklaşırken, Devlet Su İşleri (DSİ) yeni iş ilanlarını duyurdu. DSİ, KPSS şartı aranmaksızın en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapacak. Bu alımlar için 18-33 yaş arası adaylara yönelik detaylar da açıklandı. İşte DSİ personel başvuru ayrıntıları...

KPSS şartı yok! O belediye 209 personel alıyor! Başvuru için yarın son gün! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Kayseri Büyükşehir Belediyesine bağlı olan KAYMEK bünyesindeki eksikliği tamamlamak için 209 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru için yarın son gün! Fırsatı sakın kaçırmayın!

ÇAYKUR KPSS şartsız personel alacak! Başvuru tarihleri kesinleşti!

İŞKUR, ÇAYKUR bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağını duyurdu. Ayrıca, başvuru yapacak adaylardan KPSS şartı talep edilemeyeceği belirtildi.

kuzeykent başvuru şartı 2019 Haberi

kuzeykent başvuru şartı 2019

TOKİ'nin Ankara Kuzeykent projesinde yer alan daireler için başvurular başladı. Ankara Kuzeykent başvuru şartları 2019 haberimizde yer alıyor.

Toplam 474 adet konutun bulunduğu TOKİ Ankara Kuzeyşehir'den yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olnabiliyor.

Ankara Kuzeykent'te 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Kuzeykent projesinde en düşük konut bedeli 265 bin TL, en yüksek konut bedeli ise 697 bin TL olarak belirlendi.

120 ay, 156 ay ve 180 ay vade imkanı sunulan proje için son başvuru tarihi 28 Haziran 2019 olarak belirlendi.

Peşinat tutarlarının 26 bin 500 TL'den başladığı TOKİ Ankara Kuzeykent projesinde aylık taksit tutarları 1.104 TL ile 5 bin 227 TL arasında değişiyor.