18 / 04 / 2024

La Vida projesi dubaide mi görücüye çıkacak

La Vida projesi dubaide mi görücüye çıkacak

Demir İnşaat, Dubai'ye Demir Romance ve Demir La Vida'yla gidiyor. Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından olan ve 8-10 Nisan tarihlerinde Dubai International Property Show'da Demir La Vida ilk kez görücüye cıkacak.

La Vida Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Vida Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebilfez Akçay tarafından kuruldu.

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Aksaray - Ulukışla Demiryolu Projesi'nin akıbeti TBMM'de!

Aksaray- Ulukışla Demiryolu Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray-Ulukışla demiryolu projesi meclis gündeminde!

Aksaray-Ulukışla demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Osmaniye Toprakkale Kışla 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Osmaniye Toprakkale 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Osmaniye Toprakkale 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Osmaniye Toprakkale 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Osmaniye Toprakkale Kışla 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Aksaray-Ulukışla Demiryolu projesi başlıyor!

Kırşehir-Aksaray-Ulukışla Demiryolu Projesi için başlatılan yeni ÇED süreci tamamlandı. Proje inşaatına tüm kurum ve kuruluşlardan izin ve onaylar alındıktan sonra başlanacak..

Demir La Vida fiyatları 2017 listesi!

Demir La Vida Evleri İstanbul Hadımköy'de Demir İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede 60 ay sıfır faiz avantajı bulunuyor...

Demir La Vida’da yaşam başladı!

Demir İnşaat’ın, İstanbul’un sahil kasabası Büyükçekmece’de yükselen projesi Demir La Vida’da yaşam başladı.

Demir La Vida, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Büyükçekmece’de hayata geçen görkemli Demir La Vida Konut Projesi’nde Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanıldı.

Demir La Vida Hadımköy ödeme planı!

Demir La Vida Hadımköy ödeme planı kapsamında faiz oranları 0,31'den başlıyor. Demir La Vida projesinde teslimler başlıyor...

Demir Romance ve Demir La Vida'da sonbahar kampanyası!

Demir İnşaat, Demir Romance ile Demir La Vida projelerine özel sonbahar kampanyası başlattı.Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde yer alan Demir Romance ve Büyükçekmece'de bulunan Demir La Vida projelerinde sonbahara özel fırsatlar sunuyor.

Demir La Vida Evleri vaziyet planı!

Demir La Vida Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan konut seçenekleri bulunuyor. 42 bin 406 metrekare alanda inşa edilen projede 1+1'lerin tamamı satıldı.

Demir La Vida'da 1 ayda konutların yarısı satıldı!

Demir İnşaat tarafından Büyükçekmece koyu ve göl manzarasına hakim şekilde hayata geçirilen Demir La Vida'mn yüzde 76'sı yeşil alandan oluşuyor.Demir La Vida'nın yüzde 50'si lansmana çıktığı ilk bir ayda satıldı.

La Vida projesi dubaide mi görücüye çıkacak Haberi

La Vida projesi dubaide mi görücüye çıkacak


Demir İnşaat, Dubai'ye Demir Romance ve Demir La Vida'yla gidiyor. Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından olan ve 8-10 Nisan tarihlerinde Dubai International Property Show'da Demir La Vida ilk kez görücüye cıkacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir "Türkiye'deki birçok projeden yatırım ve oturum amaçlı daire alan yabancı yatırımcıların sayısı ise her gecen gün artıyor. Bu da ülkemizin ne kadar güvenilir bir yatırım ülkesi olduğunu gözler önüne seriyor. Öte yandan insasına ve satısına devam ettiğimiz Demir Romance ve ön talep topladığımız Demir La Vida yabancı yatırımcılar tarafından da yoğun ilgi görüyor"...