24 / 04 / 2024

Lady Gaga Malibudaki evi

Lady Gaga Malibudaki evi

Dünyanın en çok kazanan şarkıcılarından Lady Gaga, Malibu'da rüya gibi bir ev aldı. Denize sıfır olan iki katlı malikanenin tüm camları Malibu'nun eşsiz manzarasına açılıyor.

Ukrayna Donanması’na Türk gemisi

Ukrayna ile 2020 yılında yapılan anlaşma gereği MİLGEM’in Ada sınıfı korvetinin ilki dün itibariyle suya indirildi. Törene Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna First Lady’si Olena Zelenska’nın yanı sıra iki ülkeden askeri yetkililer katıldı.

Buradan 1100 TL'ye 1 metrekare arazi alan lady ve lord oluyor!

Türkiye'de, İskoçya'nın batı kıyısındaki tarihi Glencoe Bölgesi'nden 1 metrekarelik arazi alarak lady ve lord unvanına sahip olan 52 bin 500 kişi bulunuyor.

Onassis Ailesi’nin meşhur evi 18.5 milyon sterline satıldı!

Dünyanın en meşhur evleri arasında yer alan ve ABD’nin eski First Lady’si Jackie Kennedy’nin de kullandığı Londra’daki Onassis Ailesi’ne ait daire 18.5 milyon sterline (176 milyon TL) satıldı

Tasarımcı Zeynep Kartal, Londra'da mağaza açıyor!

İngiltere'de yaşayan, Lady Gaga ve Kylie Minogue gibi yıldızları giydiren başarılı tasarımcı Zeynep Kartal, moda başkentlerinden biri olan Londra'da mağaza açıyor...

Asya Gashi İstanbul'dan 300 bin dolara ev alacak!

"Balkanlar'ın Lady Gaga'sı" olarak görülen Asya Gashi, Türkiye’ye yerleşme kararı aldı. Ünlü şarkıcı, yeni evi için 300 bin doları gözden çıkardı.

Buradan arazi alan lord ve lady oluyor! 

Türkiye'de, İskoçya'nın batı kıyısında yer alan tarihi Glencoe Bölgesi'nden 1 metrekarelik arazi alarak "lord" ve "lady" unvanına sahip olan 40 bin kişi bulunuyor.

Gaga Gölü için 'Koruma Amaçlı İmar Planı' onaya sunuldu!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde yer alan doğal sit alanı Gaga Gölü için hazırlanan 'Koruma Amaçlı İmar Planı', Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'na onaya sunuldu.

Lady Gaga’nın 12 milyon dolarlık evi hayran bıraktı!

Her yıl Indio Kaliforniya'da gerçekleştirilen Coachella festivaline katılan ünlülerin evleri de merak ediliyor. Bu ünlüler arasında yer alan Lady Gaga’nın 12 milyon dolarlık evi hayran bıraktı...

Lady Gaga New York'ta 75 bin dolara ev kiraladı!

ABD'li ünlü şarkıcı Lady Gaga, New York'un Manhattan bölgesinde ev kiraladı. Ünlü sanatçı yeni evi için aylık 75 bin dolar kira verecek.

Sevakin Adası'nın Tükiye'ye tahsisi için first lady araya girdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan'a yaptığı resmi ziyarette Sevakin Adası'nın imarı için anlaşmayı sağladı.

Jackie Kennedy'nin büyüdüğü ev 29.5 milyon dolara satılıyor!

ABD'nin hafızalara kazınan First Lady'si Jackie Kennedy'nin New York'ta büyüdüğü ev, akrabaları tarafından satışa çıkarıldı. New York'un en lüks binasındaki daire için 29.5 milyon dolar isteniyor.

Barack Obama, Washington'da 6 milyon dolarlık evde yaşayacak!

Sekiz yıldır Beyaz Saray’da yaşayan Başkan Obama, First Lady Michelle Obama ve kızları Malia ve Sasha, bir süre daha Washington’da yaşamayı planlıyor.

İşte Lady Gaga'nın Malibu'daki evinin resimleri!

Dünyanın en çok kazanan şarkıcılarından Lady Gaga, Malibu'dan 24 Milyon dolara ev aldı. İşte denize sıfır olan iki katlı malikanenin görselleri...

Lady Gaga Malibudaki evi Haberi

Lady Gaga Malibudaki evi

Dünyanın en çok kazanan şarkıcılarından Lady Gaga, Malibu'da rüya gibi bir ev aldı. Denize sıfır olan iki katlı malikanenin tüm camları Malibu'nun eşsiz manzarasına açılıyor.





23 milyon dolar değerindeki evini ahşap ve beyaz ağırlıklı döşeyen Gaga, kıyafetlerindeki çılgınlığı malikanesine yansıtmamış...