28 / 03 / 2024

Lady Gaga nerede yaşıyor

Lady Gaga nerede yaşıyor

ABD'li ünlü şarkıcı Lady Gaga, New York'un Manhattan bölgesinde ev kiraladı. Ünlü sanatçı yeni evi için aylık 75 bin dolar kira verecek.

Tasarımcı Zeynep Kartal, Londra'da mağaza açıyor!

İngiltere'de yaşayan, Lady Gaga ve Kylie Minogue gibi yıldızları giydiren başarılı tasarımcı Zeynep Kartal, moda başkentlerinden biri olan Londra'da mağaza açıyor...

Asya Gashi İstanbul'dan 300 bin dolara ev alacak!

"Balkanlar'ın Lady Gaga'sı" olarak görülen Asya Gashi, Türkiye’ye yerleşme kararı aldı. Ünlü şarkıcı, yeni evi için 300 bin doları gözden çıkardı.

Lady Gaga’nın 12 milyon dolarlık evi hayran bıraktı!

Her yıl Indio Kaliforniya'da gerçekleştirilen Coachella festivaline katılan ünlülerin evleri de merak ediliyor. Bu ünlüler arasında yer alan Lady Gaga’nın 12 milyon dolarlık evi hayran bıraktı...

Lady Gaga New York'ta 75 bin dolara ev kiraladı!

ABD'li ünlü şarkıcı Lady Gaga, New York'un Manhattan bölgesinde ev kiraladı. Ünlü sanatçı yeni evi için aylık 75 bin dolar kira verecek.

İşte Lady Gaga'nın Malibu'daki evinin resimleri!

Dünyanın en çok kazanan şarkıcılarından Lady Gaga, Malibu'dan 24 Milyon dolara ev aldı. İşte denize sıfır olan iki katlı malikanenin görselleri...

İşte Lady Gaga'nın Malibu'da 23 milyon dolarlık evi!

Dünyanın en çok kazanan şarkıcılarından Lady Gaga, Malibu'da rüya gibi bir ev aldı. Denize sıfır olan iki katlı malikanenin tüm camları Malibu'nun eşsiz manzarasına açılıyor.

Lady Gaga Malibu'dan ev aldı!

Dünyanın en çok kazanan şarkıcılarından Lady Gaga, Malibu'da rüya gibi bir ev aldı. Denize sıfır olan iki katlı malikanenin tüm camları Malibu'nun eşsiz manzarasına açılıyor.

Lady Gaga'nın 55 milyon liralık evi!

ABD'nin Malibu kentindeki Zuma Plajı boyunca uzanan birbirinden değerli villaların arasında artık Lady Gaga'nın da bir malikânesi bulunuyor. Ünlü şarkıcının 24 milyon dolara (55 milyon lira) aldığı malikânede 5 oda, 12 banyo bulunuyor...

Lady Gaga 24 milyon dolara malikane aldı!

ABD’li şarkıcı Lady Gaga, Malibu’da 24 milyon dolar değerinde bir malikâne satın aldı. Gaga’nın okyanusa nazır yeni evinde özel spor salonu, jakuzi, tuzlu su havuzu, şarap mahzeni, bowling salonu ve at çiftliği de bulunuyor.

İstanbul trafiğini Lady Gaga konseri ve Galatasaray maçı vuracak!

Konser ve maça toplamda 100 bini aşkın izleyicinin katılması bekleniyor. TT Arena ve İTÜ Stadyumu’nun birbirine çok yakın olması, konser ve maçın da hemen hemen aynı saatte başlaması nedeniyle bölgede büyük yoğunluğun yaşanması bekleniyor.

Lady Gaga İTÜ Stadyumu nerede?

İTÜ Stadyumu nerede? Lady Gaga İTÜ Stadı nerede? Lady Gaga İTÜ Stadına nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu'na metro ile nasıl gidilir? İTÜ Stadı İETT otobüsle nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu yol tarifi var mı?..

Lady Gaga, İstanbul konserini İTÜ Stadyumu'nda verecek!

Ünlü şarkıcı Lady Gaga, 16 Eylül'de 21 tır ve 144 kişilik ekibiyle Türkiye'ye geliyor. Lady Gaga'nın İTÜ Stadyumu'nda vereceği İstanbul konseri hem Türkiye hem de Avrupa turnesinin ilk konseri olacak.

Ataşehir Varyap Meridian nerede?

Ataşehir Varyap Meridian nerede , telefon numarası, konum, adres bilgisi ve proje detayları haberimiz içerisinde yer alıyor...

Lady Gaga nerede yaşıyor Haberi

Lady Gaga nerede yaşıyor

Dünyaca ünlü yıldız Lady Gaga, New York'un Manhattan kentinde ev kiraladı. 5 yatak odası ve 6 banyosu bulunan evin kirasının aylık 75 bin dolar olduğu belirtiliyor.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, İtalyan mimarisinin göz kamaştıran yapılarından biri olan evin satış bedelinin ise 23 milyon dolar olduğu açıklandı. 1857 yılında inşa edilen binaya Gaga, otoparkı sayesinde kimseye görünmeden girip,...