20 / 04 / 2024

Larus Loft Vizyon İstanbul İnşaat iletişim

Larus Loft Vizyon İstanbul İnşaat iletişim

Larus Loft Vizyon İstanbul İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 24 ayda teslim edilecek olan Larus Loft Göktürk projesinde fiyatlar 217 bin dolardan başlıyor...

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Göktürk Larus Palas İstanbul Şubesi açıldı!

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Göktürk Larus Palas İstanbul Şubesi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Larus Palas ve Larus Loft satışa çıktı!

Mimar Hakan Kıran müteahhitliği tarafından İstanbul'da inşa edilen Larus Palas ve Larus Loft projeleri satışa çıktı. 2 projede toplam 170 konut yer alıyor.

Larus Loft teslim tarihi!

Larus Loft teslim tarihi 2016 yılı Eylül ayı olarak belirlendi. Toplamda 116 tane daireden oluşan proje İstinyepark’a 15 dakika, Karaburun’a 30 dakika yakınlıkta hayata geçiriliyor.

Göktürk Larus Loft teslim tarihi!

İstinyepark’a 15 dakika uzaklıkta inşa edilen Göktürk Larus Loft teslim tarihi 2016 yılı Eylül ayı olarak belirlendi. Projede peşin veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Göktürk Larus Loft satış fiyatları!

Toplam 116 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Göktürk'te inşa ediliyor. Projede teslimler 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. Göktürk Larus Loft satış fiyatları 255 bin dolardan başlıyor.

Larus Loft lokasyon bilgileri!

Daire alanlarının 65 metrekareden başlangıç gösterdiği projede 116 adet daire yer alıyor. Larus Loft lokasyon bilgileri kapsamında İstinyepark ’a 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Larus Loft satılık!

Larus Loft satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi.

Larus Loft daire fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Göktürk 'te hayata geçirilen projede daire tipleri, 1+1 'den 4+1 dublekse kadar değişiyor. Larus Loft daire fiyatları 255 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Göktürk Larus Loft adres!

Toplam 116 adet dairenin yer aldığı projede daire teslimleri 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. Göktürk Larus Loft adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Göktürk'te yükseliyor.

Larus Loft Göktürk ulaşım!

Larus Loft Göktürk ulaşım bilgilerine göre Taksim'e ve Levent’e 20 dakika mesafede yer alıyor. Larus Loft Göktürk Evlerinin 2016 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Larus Loft Göktürk ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 255 bin dolardan başladığı Larus Loft Göktürk Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Larus Loft Göktürk ne zaman teslim edilecek?

Göktürk Larus Loft ulaşım!

Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı ile Vizyon İstanbul ortaklığında inşa edilen projede 116 adet daire bulunuyor. Göktürk Larus Loft ulaşım bilgileri kapsamında proje Levent’e 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Larus Loft Göktürk teslim tarihi!

Daire fiyatlarının 255 bin dolardan başladığı Larus Loft Göktürk Evleri'nde toplam 116 adet ev bulunuyor. Larus Loft Göktürk teslim tarihi 2016 yılının Eylül ayı olarak belirlendi.

Larus Loft Vizyon İstanbul İnşaat iletişim Haberi

Larus Loft Vizyon İstanbul İnşaat iletişim


Vizyon İstanbul İnşaat ile Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı işbirliğiyle yükselen Larus Loft projesi İstanbul Göktürk'te inşa ediliyor.


Larus Loft Vizyon İstanbul İnşaat iletişim bilgisinden önce projeden bahsedelim. Göktürk Larus Loft projesinde 1+1, 2+1 daireler bulunuyor.


Larus Loft Göktürk projesinde konutların büyüklükleri 66 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. Larus Loft Göktürk projesinde teslimler 24 ay sonra gerçekleştiriliyor.


Larus Loft Göktürk projesinde daire fiyatları 217 bin dolardan başlayarak değişiyor. Larus Loft Göktürk projesinde banka kredili ve peşin ödemelere yüzde 7 oranında indirim yapılıyor.


Larus Loft Vizyon İstanbul İnşaat iletişim için 444 16 60 numaralı telefonu arayarak, Göktürk Larus Loft satış ofisine ulaşabilirsiniz.


Larus Loft Göktürk projesinde firma bünyesinde 24 ay vade farksız olarak ya da 0,95 faiz oranıyla Akbank'tan 60 ay taksitli olarak ödemeler...