18 / 04 / 2024

Lastik-İş Sendikası Başiskele Otel

Lastik-İş Sendikası Başiskele Otel

Lastik - İş Sendikası Kocaeli Başiskele'de 120 oda 240 yatak kapasiteli otel yapacak. 2016 yılı sonunda açılması planlanan otel projesi denize 60 metre mesafede hayata geçiriliyor...

Başiskele Serdar Mahallesi'ne yeni hizmet binası yapıldı!

Başiskele Belediyesi’nin Serdar Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasının yapımı tamamlandı

Başiskele'ye ikinci kapalı pazar yapılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz bu ihtiyaçlardan biri olan ve seçim beyannamesinde söz verdiği kapalı pazar alanlarından ikincisinin yapımı devam ediyor.

Başiskele'ye yeni saat kulesi!

Başiskele Belediyesi Yeniköy Merkez Mahallesi Vatan Caddesi ve Kolej Caddesi’nin kesiştiği noktaya kent estetiğine değer katan Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan 12 metre yüksekliğinde saat kulesi monte etti

Kocaeli Başiskele'de 11.9 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'nin Kullar, Şehitekrem, Yuvacık ve Yeniköy mahallelerinde bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 30 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 11 milyon 979 bin 894 TL olarak belirlendi.

Başiskele Belediyesi yolları yeniliyor!

Başiskele Belediyesi, ilçede birçok cadde ve sokağı sıcak asfalt, parke, beton veya sathi kaplama ile yeniliyor.

Kocaeli Başiskele yolları yenileniyor!

Başiskele Belediyesi, ilçede asfaltlanan ve betonla kaplanan yollara çizgi çiziyor ve yaya kaldırımlarının taşlarını boyuyor.

Kocaeli Başiskele'ye yeni muhtarlık binası yapılıyor!

Başiskele Belediyesi tarafından Başiskele’ye muhtarlık hizmet binası yapılıyor. Başiskele Belediyesi, muhtarlık hizmet binalarından bir yenisini Yeşilkent mahallesinde yapıyor.

Kocaeli Başiskele'de yol çalışmaları yapılıyor!

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yaptığı yazılı açıklamada, Başiskele'nin gelişen bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, bu gelişimi göz önüne alarak planlama yaptıklarını belirtti.

Başiskele'ye 12 milyonluk dev yatırım!

Başiskele Belediyesi tarafından 12 milyon TL’ye yapılan Yeniköy Yarı Olimpik Yüzme Havuz ve Parkı, düzenlenen törenle açıldı.

Başiskele'de yollar ve binalar koruma altında!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında imar planlarına göre mevcut genişliğine getirilen iki sokakta perde duvar çalışması gerçekleşiyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni yol açma çalışmaları devam ediyor.Yol açma çalışmalarının tamamlandığı yerlerde zeminin dolgu çalışmaları yapılarak yollar asfalt, parke veya betonla kaplanıyor.

Başiskele Belediyesi yeni yaşam alanları planlıyor!

Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Kocaeli Başiskele Kent Meydanı inşaatında son durum!

Kocaeli Başiskele Belediyesi’nin Kullar Mehmetağa Mahallesi’nde yapımına başladığı kent meydanı projesinde beklemeye geçilmesi bölge sakinlerini endişelendirdi. Bir süre önce temel kalıp ve yalıtım çalışmalarının yapıldığı projede, uzun zamandır bir hareketin olmadığı belirtildi.

Lastik-İş Sendikası Başiskele Otel Haberi

Lastik-İş Sendikası Başiskele Otel


Lastik-İş Türkiye Petrol Kimya Ve Lastik Sanayi İşçileri Sendikası, Kocaeli Başiskele'de otel projesine başlayacak. Lastik-İş Sendikası Başiskele otel projesi 5 bin 962 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.


19 bin 241 metrekare kapalı alana sahip olan Lastik-İş Sendikası Başiskele projesinde hamam, sauna, masaj odaları, fitnes salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu, toplantı ve konferans salonları, kahvaltı ve yemek salonu, restaurantlar bulunuyor.


Lastik-İş Sendikası Başiskele projesi 120 oda 240 yatak kapasiteli olarak tasarlandı. Lastik-İş Sendikası Başiskele projesinin 2014 yılı sonunda başlaması planlanıyor. 24 ayda tamamlanması hedeflenen Lastik-İş Sendikası Başiskele projesi 2016 yılı sonunda işletmeye açılacak.


Projede 120 odanın 6 tanesi suit olacak. Denize 60 metre mesafede yükselen Lastik-İş Sendikası Başiskele projesinde 223 ağaç dikilecek. Projede 30 araçlık açık otopark olacak. Proje 3 bodrum ve...