25 / 04 / 2024

Latek Holding jeneratör

Latek Holding jeneratör

Latek Holding, jeneratör sektöründe Türkiye'nin en büyüğü, dünyanın ise 7'nci büyük şirketi Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile birleşiyor. Latek Holding ile Genpower arasında 'birleşme sözleşmesi' imzalandı...

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

UNİVA Düzce’den aylık 3.800 TL taksitle ev alma imkanı!

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

Rönesans Holding'e Social Media Awards’dan ödül!

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve bu sene dördüncüsü düzenlenen “Social Media Awards Turkey 2020”de holding kategorisinde Rönesans Holding, gümüş ödüle layık görüldü.

Rönesans Holding: Yatırım devi!

Rönesans Holding’i artık sadece inşaat üzerinden tanımlamak doğru değil. En doğru ifadeyle faaliyet alanı şehir hastanelerinden enerjiye ve gayrimenkule uzanan dev bir yatırım holdingi...

Doğan Holding yatırım bankası kuruluşu için BDDK'ya başvuruda bulundu!

Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ, "D Yatırım Bankası Anonim Şirketi"nin kuruluşu için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) başvuruda bulundu.

İhlas Holding'ten rüçhan hakkı kullanımı açıklaması!

İhlas Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) rüçhan hakkı kullanımı hakkında açıklama yaptı.

Samsun'daki riskli binaya jeneratör bağlatıldı!

6 Şubat tarihinde İstanbul Kartal'da altında bir tekstil atölyesinin de bulunduğu, toplam 14 daireli 7 katlı bir bina çökmüş bina 21 kişiye mezar olmuştu. Çöken binadan sonra gözler diğer risk altındaki binalara çevrilirken Samsun’da da risk altında olan bir binada insanların yaşamlarına devam ettik

Tolga İdikat Emlakjet’in yeni genel müdürü oldu!

Türkiye’de emlak seri ilan sektörünün en büyük online portalları arasında yer alan iLab Holding yatırımı Emlakjet’in Genel Müdürlük görevine Tolga İdikat atandı.

Latek Holding jeneratör Haberi

Latek Holding jeneratör


Latek Holding, jeneratör sektöründe Türkiye'nin en büyüğü, dünyanın ise 7'nci büyük şirketi Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A,S ile birleşiyor. Halka açık olan ve Borsa İstanbul'da hisseleri işlem gören Latek Holding ile Genpower arasında 'birleşme sözleşmesi' imzalandı. Birleşme sözleşmesinin ardından her iki şirketin değerleme ve mahkeme tespitleri yapılacak. Ardından ise genel kurul düzenlenecek. Latek Holding tarafından yapılan açıklamada, gerçekleştirilecek olan birleşme ile her iki şirketin yurtiçi ve dışındaki yatırımlarına daha güçlü devam edeceği kaydedildi. 


Nairobi'ye ikinci mağaza Latek Holding, sanayi ve hizmet sektöründeki yatırımlarıyla dünyanın 5 kıtasında 104 noktada hizmet veriyor. Son yıllarda Afrika kıtasında büyümeyi hedefleyen Latek Holding, 100 milyon dolarlık yatırımın ilk halkası olarak Kenya'da Levent Erdoğan "Yatırımlar devam edecek" dedi. 


LTK Home markası ile yapı market açtı. Kenya'nın...