28 / 03 / 2024

Lider Hırdavat 2017

Lider Hırdavat 2017

Tam 15 bin olan ürün çeşidini, 150 bine çıkarmayı hedefleyen Lider Hırdavat- Cıvata, 2017'de bin metrekarelik yeni mağaza açacak.

Limanköy İnşaat Yapı Metal Hırdavat Orman Ürünleri Temizlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limanköy İnşaat Yapı Metal Hırdavat Orman Ürünleri Temizlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gökbaş tarafından kuruldu. 

Egeliler Teknik Hırdavat Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egeliler Teknik Hırdavat Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Artemis Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artemis Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedir Orman tarafından kuruldu.

Akser İnşaat Malzemeleri Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akser İnşaat Malzemeleri Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Akyol tarafından kuruldu.

Egen İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egen İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Esen Günay tarafından kuruldu. 

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Ateş tarafından kuruldu. 

Drz Elektrik İnşaat Metal Hırdavat Konteyner Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drz Elektrik İnşaat Metal Hırdavat Konteyner Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Köprülü tarafından kuruldu. 

Nsl İnşaat Hırdavat Nakliyat Tekstil Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Nsl İnşaat Hırdavat Nakliyat Tekstil Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Bahar tarafından kuruldu. 

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Uğurluay tarafından kuruldu. 

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

Aryan Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aryan Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kaçmaz tarafından kuruldu.

Prgyapı İnşaat Malzemeleri Elektrik Metal Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prgyapı İnşaat Malzemeleri Elektrik Metal Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Şahin tarafından kuruldu. 

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Altuner tarafından kuruldu. 

Lider Hırdavat 2017 Haberi

Lider Hırdavat 2017


Tam 15 bin olan ürün çeşidini, 150 bine çıkarmayı hedefleyen Lider Hırdavat- Cıvata, 2017'de bin metrekarelik yeni mağaza açacak. 


Lider Hırdavat-Cıvata sahibi Hasan Ocakcı, uzun yıllar sektörde faaliyet gösterdikten sonra 2014'te kendi firmasını kurduğunu ifade ederek, ağırlıklı olarak inşaat sektörüne yönelik iş güvenlik malzemeleri, nalbur ürünleri ve elektrikli el aletlerini toptan tedarik ettiklerini kaydetti. 

Aynı zamanda perakende satışlarının da olduğunu belirten Ocakcı, şu anda 60 metrekarelik mağaza ve 180 metrekare depo ile hizmet verdiklerini söyledi. Ocakcı, "Hızlı büyüdük. Önümüzdeki yıl bin metrekarelik yeni mağazamıza taşınmayı hedefliyoruz. Şu an 15 bin çeşit ürünümüz var. Yeni mağaza ile birlikte 150 bin çeşide ulaşacağız" dedi. İş hacmini de 4 katına çıkarmak istediklerinin altını çizen Ocakcı, "Bu işe sıfırdan başladım. Dükkânı nasıl dolduracağım diye düşünürken,...