29 / 03 / 2024

Limak nevşehir güneş enerjisi santrali

Limak nevşehir güneş enerjisi santrali

Limak Holding, yenilenebilir enerjide ilk adımı Konya'da atıyor. 2017'de devreye girecek 13.1 MW'lık Apa santralının ardından Limak, bu kez Nevşehir'de 24 MW'lık güneş santralı kuracak..

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Nevşehir Avanos'ta konut imarlı arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! Kapadokya'da Kasım fırsatı! 

Nevşehir Çalış Belediyesi, Nevşehir ili, Avanos ilçesi, Dicle Caddesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Nevşehir Avanos'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nevşehir'de 3 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul satışı!

Nevşehir Milli Emlak, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Güvercinlik Köyü'nde yer alan 3 adet araziyi satıyor. Peki Nevşehir'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Gülşehir TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Gülşehir TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Nevşehir Göre TOKİ’de 2+1 konutlar 608 bin TL!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Göre projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Göre TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Göre TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Nevşehir Acıgöl TOKİ 2+1 konutlar 2.280 TL taksitle!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Acıgöl projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Acıgöl TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Acıgöl TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ'den Nevşehir Acıgöl'e 140 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut ve 2 dükkan inşa edecek.

TOKİ Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeleri için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut hayata geçirecek.

Nevşehir Göreme'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Nevşehir İli Göreme Belediye Başkanlığı, Nevşehir'de yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Nevşehir Acıgöl'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Nevşehir İli, Acıgöl ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Nevşehir Acıgöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Nevşehir İl Özel İdaresi, Acıgöl'de bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Nevşehir Göre'de 226 konut hak sahiplerine teslim edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Nevşehir Göre’de inşa ettiği konutlar için teslim tarihlerini internet sitesinden duyurdu. 

Limak nevşehir güneş enerjisi santrali Haberi

Limak nevşehir güneş enerjisi santrali

Limak Enerji İcra Kurulu Başkanı Birol Ergüven, yenilenebilir enerji projelerini büyüteceklerini belirterek, "Güneş alanındaki başlangıç noktamız olan Konya'daki Apa GES projemizin en geç 2017'de çalışır duruma geçmesini ve 23 gigavatsaat üretim yapmayı hedefliyoruz" dedi. Limak'ın 3 bin megavat (MW) seviyesindeki kurulu güçlerinin 700 MW'sini yenilenebilir kaynakların oluşturduğunu kaydeden Ergüven, şirket olarak kaynak çeşitliliğine büyük önem verdiklerini ve yenilenebilir portföyünün tamamına yakınının rezervuarlı hidroelektrik santrallerinden oluştuğunu dile getirdi. 


SIRADA NEVŞEHİR VAR 

Güneş, rüzgâr ve jeotermal yatırımlarının da üretim portföylerine eklenmesi için yoğun bir çalışma gösterdiklerini vurgulayan Ergüven, "Üretimdeki uzun vade hedefimiz 5 bin MW seviyesine ulaşmak. Güneş alanında 13.1 MW kapasiteli Konya'da bulunan projemizin yatırım bedeli için öngörümüz 15 milyon dolar civarında. Buna ihalede devlete ödeyeceğimiz lisans bedelini de eklediğimizde rakam 22...