29 / 03 / 2024

Liv Büyükçekmece ne zaman teslim

Liv Büyükçekmece ne zaman teslim

Liv Büyükçekmece Konutları'nın 2 yıl içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. Projede 2+1'den 5+2'ye kadar farklı daire tipleri yer alıyor. Peki Liv Büyükçekmece nerede?

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değerleme raporu...

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Alarko  GYO'nun Büyükçekmece'deki 2 adet arsa ve bir adet tarlasının değeri belli oldu. Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki gayrimenkullerin değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

Büyükçekmece'de 22 binden fazla konut yıkılarak yenilendi!

Büyükçekmece Belediyesi, depreme yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında bugüne kadar ilçe genelinde 22 binden fazla konutun yıkımını gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Büyükçekmece ve Arnavutköy'deki tarım alanları moloz çöplüğüne döndü!

Mega kent İstanbul'da 14 hafriyat döküm sahası var fakat bazı inşaat şirketleri para ödememek için molozları, döküm alanına değil adeta doğaya bırakıyor. Bunlara son örnek Büyükçekmece ve Arnavutköy.

Büyükçekmece modern muhtarlık binasına kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi bir çok mahalleye yeni ve modern muhtarlık binaları inşa etmeye devam ediyor. Güzelce Mahallesi'ne yeni bir muhtarlık inşa edildi.

Büyükçekmece Mimarsinan'da riskli alan kararı!

Bakanlar Kurulu Kararı ile Büyükçekmece İlçesi'ne bağlı Mimarsinan Mahallesi'ndeki bazı alanlar riskli alan olarak ilan edildi...

Büyükçekmece Türkoba Mahallesi'ndeki tarla 20.3 milyon TL'ye satıldı!

İstanbul'un Büyükçekmece İlçesi'ne bağlı Türkoba Mahallesi'ndeki tarla 20.3 milyon TL'ye Bindir Gıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satıldı...

Liv Büyükçekmece ne zaman teslim Haberi

Liv Büyükçekmece ne zaman teslim

Liv Yapı tarafından inşa edilecek Liv Büyükçekmece Evleri için banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Proje 9 bloktan oluşuyor. 


Teslimlerin 24 ay içerisinde gerçekleşeceği Liv Büyükçekmece'de 98 adet konut bulunuyor. Projenin önümüzdeki ay satışa çıkması bekleniyor. 

Liv Büyükçekmece nerede?

İstanbul Büyükçekmece'de yükselecek Liv Yapı Liv Büyükçekmece projesi metrobüse 4 kilometre, E-5 bağlantısına 300 metre, sahil yoluna 700 metre, Atirus AVM'ye 1 kilometre, Perlavista AVM'ye 2.5 kilometre mesafede yer alıyor. 


Liv Büyükçekmece Konutları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon olarak tasarlandı. 


Fiyatların 396 bin TL'den başlangıç gösterdiği Liv Büyükçekmece'de konutların yanı sıra otopark, fitness salonu ve güvenlik gibi sosyal donatılar sunuluyor.



Telefon: 444 5 548

Web adresi: http://livbuyukcekmece.com/

Özge...