23 / 04 / 2024

Liva Turkuaz paşa gönlüm

Liva Turkuaz paşa gönlüm

Sinpaş GYO tarafından Sultanbeyli'de inşa edilen ve 2 etaplı bir proje olarak konumlandırılan Liva Turkuaz paşa gönlüm kampanyası ile ilk 12 ay ödeme yok. Projede konut fiyatları 167 bin liradan başlıyor...

Liva Turkuaz 'ın Paşa Gönlüm kampanyası uzatıldı: 167 bin TL'ye!

Sultanbeyli’de, Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen Liva Turkuaz projesinde üç hafta önce başlayan “Paşa Gönlünüz Nasıl İsterse Liva'dan Öyle Ev Sahibi Olun!” kampanyası uzatıldı...

Sultanbeyli Liva Turkuaz'dan Ramazan'a özel indirim!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen Liva Turkuaz projesi Ramazan ayına özel göl manzaralı evlerde 25 bin TL indirim imkanı sağlıyor. Peşin ödemelerde ise ekstra yüzde 20 indirim sunuluyor.

Sinpaş Yapı Liva Turkuaz'dan Sonbahar'a özel kampanya!

Sinpaş Yapı, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli’de geliştirdiği Liva Turkuaz projesinde, göl ve bahçe keyfini evinizde yaşama imkânı sunuyor.

Sinpaş Liva Turkuaz'da Sonbahar'a özel kampanya!

Sinpaş, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli’de geliştirdiği Liva Turkuaz projesinde, Sonbahar'a özel bir kampanya düzenlendi. Liva, yılın son kampanyası ile özel fırsatlar ve cazip ödeme planı alternatifleri sunuyor.

Sinpaş Liva Turkuaz Sutlanbeyli'de yüzde 15 erken bahar indirimi!

SINPAŞ Yapı Sultanbeyli'de yükselen Liva Turkuaz projesinde daire sahibi olmak isteyenler için yüzde 15 erken bahar indirimi kampanyası başladı. Projede 2+1 daireler, 447 bin lira yerine 380 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor..

Sinpaş Liva Turkuaz satılık!

Sinpaş Liva Turkuaz satılık dairelerin büyüklükleri 53 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de, Sinpaş Yapı imzası ile inşa ediliyor .

Sinpaş Liva Turkuaz satış ofisi!

Sinpaş Liva Turkuaz satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Erken bahar fırsatları ile satışlarına devam eden proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa ediliyor.

Sultanbeyli Liva Turkuaz adres bilgileri!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli' de inşa edilen Sultanbeyli Liva Turkuaz projesi 52 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Sultanbeyli Liva Turkuaz adres bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz.

Sultanbeyli Liva Turkuaz adres!

İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli' de inşa edilen Sultanbeyli Liva Turkuaz adres bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Sultanbeyli Liva Turkuaz fiyatları 171 bin TL' den başlıyor...

Sinpaş Liva Turkuaz adres!

Sinpşa imzası ile yükselen ve 2 etaptan oluşan Sinpaş Liva Turkuaz adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Liva Turkuaz daire fiyatları 173 bin liradan başlıyor.

Sinpaş Liva Turkuaz!

Sinpaş Liva Turkuaz İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli'de inşa ediliyor. Sinpaş Liva'da daire tipleri 1+1, 2+1, 2,5+1 dubleks, 3+1, 3+1 loft, 3+1 dubleks, 3,5+1 ve 4+1 olarak tasarlandı...

Liva Turkuaz iletişim!

Liva Turkuaz iletişim bilgilerine göre proje, Sultanbeyli'de Sinpaş imzası ile inşa ediliyor. Toplamda 2 etaptan meydana gelen Liva Turkuaz detayları hakkındaki tüm bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sinpaş Liva Turkuaz ödemeleri!

Sinpaş tarafında inşa edilen Sinpaş Liva Turkuaz ödemelerinde yüzde 10 peşinat ve taksit imkanı sunuluyor. Projede konut sahibi olduktan 14 ay sonra asıl ödeme için planlama yapmak mümkün.

Sinpaş Liva Turkuaz iletişim!

İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli' de inşa edilen Sinpaş Liva Turkuaz iletişim bilgisine haberimizin içinde yer veriyoruz. Projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı...

Liva Turkuaz paşa gönlüm Haberi

Liva Turkuaz paşa gönlüm

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen ve 2 etaptan meydana gelen Liva Turkuaz 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Projenin ilk etabında 349 konut bulunurken 2. etabında 475 konut yer alıyor.


Konut büyüklüklerinin 53 metrekare ile 214 metrekare arasında değiştiği Liva Turkuaz Sinpaş projesi Anadolu Yakası Sultanbeyli'de konumlandırılıyor. 


Liva Turkuaz Sinpaş fiyatları! 


Sultanbeyli'de hayata geçirilen Liva Turkuaz Sinpaş fiyatları na göre projede bulunan;


1+1'ler 167 bin lira,

2+1'ler 297 bin lira,

3+1'ler 379 bin 600 lira,

4+1'ler 505 bin 500 lira.


Liva Turkuaz projesinde 'Paşa gönlüm' kampanyası bulunuyor. Kampanya kapsamında az isteyince az, çok isteyince çok ödeme yapabiliyorsunuz. Liva Turkuaz ödemeleri ne göre projede ilk 12 ay ödeme yok, peşinat yok. 


Sultanbeyli'de hayata...