20 / 04 / 2024

lüks gayrimenkul satışı

lüks gayrimenkul satışı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, İngiltere’de zenginlerin de yaşamını etkiledi. Varlıklı insanlar özel adalara ve mekanik havalandırmalı sığınaklara taşındı. Bölgede lüks gayrimenkul satışlarında patlama yaşandı.

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

Dubai, 10 milyon dolar üzeri lüks gayrimenkul satışında New York’u geride bıraktı!

Küresel emlak danışmanlığı şirketi Knight Frank tarafından yapılan  analize göre, 10 milyon ABD doları (36,7 milyon dirhem) değerindeki toplam konut satışları 2023 yılında yüzde 92,4 artış göstererek 431 adet satışa ulaştı.

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

ODMB açıkladı! Lüks araç satışları ikiye katlandı

Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin (ODMB) verileri, senenin ilk 10 ayındaki lüks araç satışının geçen yıla oranla ikiye katlandığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Yüksek faizler lüks gayrimenkul satışlarını da tepetaklak etti!

Yüksek kredi faizleri emlak piyasasının en üst dilimini bile etkiledi. Emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre, lüks konut satışları ikinci çeyrekte geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 13 düştü.

BİM'de lüks saatler satışta! Michael Kors, Lacoste, Tommy Hilfiger, Guess... 25 Temmuz 2022 fiyat listesi!

BİM, bu sefer de Michael Kors, Lacoste, Tommy Hilfiger, Guess gibi lüks markalara ait akıllı saatleri satışa çıkardı! Fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, BİM'de satılan saatlerin fiyatları ne kadar? Michael Kors, Lacoste, Guess 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Lüks semtlerde satılık konut kalmadı!

İstanbul genelinde gayrimenkullerin satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışlar özellikle lüks semtlere  yansıdı. Lüks Konut Uzmanı Sezgi Bilge yaşanan artışı değerlendirdi.

Lionel Messi Miami'deki lüks evini satıyor!

PSG'nin yıldız futbolcusu Lionel Messi Miami'deki lüks evini satışa çıkardı. Messi evi için 7 milyon dolar istiyor.

Bartın İl Özel İdaresi İnkumu'ndaki lüks villaları satışa çıkardı!

Bartın İl Özel İdaresi tarafından, turizm için ayrılan fakat senelerdir bir çivi bile çakılmayan alanda, 3 sene önce, mülkiyeti kendine ait olan lüks villalar inşa etti. Şimdi, bütçe yetersizliği sebebiyle o villalar satışa sunuldu. Villaların fiyatları 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Rami Malek California'da lüks malikane satın aldı!

Bohemian Rhopsody filmindeki performansıyla beğenileri toplayan oyuncu Rami Malek, California'da 2.1 milyon dolara lüks malikane satın aldı.

lüks gayrimenkul satışı Haberi

lüks gayrimenkul satışı

Dünyayı etkisi altına alan ölümcül koranavirüs salgının etkilediği İngiltere'de lüks gayrimenkul satışında büyük bir patlama yaşandı.

Quintessentially Estates'in CEO'su Penny Mosgrove tarafından açıklandığı gibi, koronavirüs zengin insanların yaşamlarını da etkiledi.

Bu kapsamda, koronavirüs ile bağlantılı olarak, lüks konut satın alma ve kiralama için yeni siparişlerin sayısı önemli ölçüde yükseldi.

Time Türk'te yer alan habere göre; virüsün yayılmasının merkez üslerinden uzaklaşmak için zenginler İskoç kalelerini, sığınaklı konakları veya Karayip takımadalarının ıssız adalarına yerleşiyorlar.

İngiliz zenginleri, hastalığın ulaşmadığı yerlere özel uçaklar ve yatlar kiralayıp İngiltere'den kaçıyorlar.

Bu arada müşteri istekleri ve hizmet yelpazesi, koronavirüs ile bağlantılı olarak değişti. Mosgrove ajansı, müşterilerinden birinin karısı için evden çıkmadan kendisine bakma isteği için büyük bir kaplıcası olan ev talebinde bulundu.

Başka bir müşteri de yurtdışı seyahatinin ardından ajanstan yeni bir...