19 / 04 / 2024

Luxist Bahçeşehir projesi

Luxist Bahçeşehir projesi

Bahçeşehir Luxist Evleri satış ofisi ile 0212 663 25 75 telefon numarasından iletişime geçebilmek mümkün. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projede konut, ofis, otel ve hastane yer alıyor.

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2016 yılının son çeyreğinde satışa çıkacak proje 398 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim!

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 67 bin 300 metrekareden oluşan projede konutlar 42 katlı kule içerisinde yer alacak.

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 663 25 75 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 398 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir satış ofisi!

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir satış ofisi telefon numarası 0212 663 25 75 olarak belirlendi. Satışları bu yıl sonunda başlayacak olan proje 398 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Luxist Bahçeşehir ne zaman satışta?

Toplam 67 bin 300 metrekare arsa alanına yayılan proje 630 konut ve 380 dükkandan oluşuyor. Proje Keleşoğlu İnşaat imzasına sahip. Peki Luxist Bahçeşehir ne zaman satışta?

Bahçeşehir Luxist Residence iletişim!

Bahçeşehir Luxist Residence iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Keleşoğlu İnşaat imzasını taşıyan Luxist Bahçeşehir projesinin bu yıl sonunda satışa sunulması planlanıyor...

Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Luxist Bahçeşehir Konutları 398 bin metrekare inşaat alanında sahip. Projede 630 tane daire ile 380 tane mağaza yer alıyor. Peki Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Luxist Bahçeşehir nerede?

Luxist Bahçeşehir Residence 398 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projede satışların 2016 yılı sonunda başlaması öngörülüyor. Peki Luxist Bahçeşehir nerede?

Luxist Bahçeşehir yıl sonunda satışta!

Bahçeşehir’in Gölet Bölgesi sınırında Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselecek olan Luxist Bahçeşehir 2016 yılı sonunda satışa çıkıyor, projede 630 konut ve 380 dükkan mevcut.

Botanika Bahçeşehir Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul’un gözde semtlerinde birinde inşa edilecek olan Botanika Bahçeşehir Projesi için hazırlıklar tamamlanıyor. Projenin detayları ise belli oldu. İşte Botanika Bahçeşehir Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla…

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Kiler GYO Referans Bahçeşehir Projesi değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Referans Bahçeşehir Projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

17 soruda Asmalı Bahçe Şehir projesi!

Dekar Gayrimenkul ve Demiröz imzası ile hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir projesi 6 etaptan oluşuyor. Bahçeşehir'de yer alan projeyle ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde yer alıyor. İşte 17 soruda Asmalı Bahçe Şehir projesi...

18 soruda Meydan Ardıçlı Bahçeşehir projesi!

15 Eylül Cuma günü basına tanıtılacak olan Meydan Ardıçlı projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta, Özyurtlar İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte 18 soruda Meydan Ardıçlı Bahçeşehir projesi...

Strada Bahçeşehir Projesi satış fiyatları!

Strada Bahçeşehir Projesi satış fiyatları 334 bin TL'den başlıyor. Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyan projede konutların 2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Strada Bahçeşehir Projesi konut fiyatları!

Strada Bahçeşehir Projesi konut fiyatları minimum 334 bin TL'den başlıyor. Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyan projede daireler 2018 yılında teslim edilecek...

Strada Bahçeşehir Projesi satılık ev fiyatları!

Strada Bahçeşehir Projesi satılık ev fiyatları minimum 334 bin TL'den başlıyor. Üç etaptan oluşan projede daire ve ticari alanlara yer veriliyor...

Strada Bahçeşehir projesi daire fiyatları!

Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyan Strada Bahçeşehir Evleri'nde ilk teslimler Aralık 2018'de yapılacak. Strada Bahçeşehir projesi daire fiyatları 334 bin TL'den başlıyor.

Strada Bahçeşehir'de anahtar teslimler Aralık 2018'de!

Akzirve Gayrimenkul tarafından inşa edilen Strada Bahçeşehir projesi İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Strada Bahçeşehir'de anahtar teslimler Aralık 2018'de.

Strada Bahçeşehir teslim tarihi!

Strada Bahçeşehir projesi 2 bin 500 daire ve 100'den fazla ticari alandan meydana geliyor. Proje Akzirve Gayrimenkul imzasıyla inşa ediliyor. İşte Strada Bahçeşehir teslim tarihi...

Strada Bahçeşehir Evleri ne zaman teslim?

Strada Bahçeşehir projesi 1+1'den 441'e kadar konut seçenekleri ile İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirildi. Strada Bahçeşehir Evleri'nde toplam 2 bin 500 daire ve 100'den fazla ticari alana yer veriliyor...

Bahçeşehir Strada fiyat listesi!

2 bin 500 daire ve 100'den fazla ticari ünitenin yer aldığı Strada Bahçeşehir projesi 105 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Bahçeşehir Strada fiyat listesi 299 bin 500 TL'den başlıyor.

Luxist Bahçeşehir projesi Haberi

Luxist Bahçeşehir projesi

Luxist Bahçeşehir Konutları Keleşoğlu İnşaat tarafından, İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım'da inşa edilecek. Projede satışların bu yıl sonunda başlaması öngörülüyor. 


Bahçeşehir Luxist Evleri satış ofisi iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İnşaat alanı 398 bin metrekareden oluşan proje 67 bin 300 metrekarelik alan üzerinde yükselecek. 


Toplamda 630 adet konut ve 380 adet dükkandan oluşan Luxist Bahçeşehir projesinde 42 katlı kule, 1 butik otel bloğu, 1 hastane bloğu ve 7 katlı ofis bloğu bulunuyor. 


Bahçeşehir Luxist Rezidans'ta sinema salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu, sosyal tesis, sauna, SPA ve fitness salonu gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Bahçeşehir Luxist Evleri satış ofisi

Telefon : 0212 663 25 75

Web adresi: http://www.kelesoglu.com/

Özge...