28 / 03 / 2024

Luxist Life konut fiyatları

Luxist Life konut fiyatları

Carmen İnşaat tarafından hayata geçirilen Luxist Life projesi 2 blok halinde yükseliyor. Luxist Life Levent ne zaman teslim sorusunun cevabı olarak 2015 yılı Haziran ayı uygun görülüyor

Bios Life projesi resmen başlıyor! Halkalı'ya 312 yeni konut geliyor! 

Aytek Gayrimenkul imzası taşıyan Bios Life projesi resmen başlıyor. Halkalı'da hayata geçirilen projede 312 konut ve 7 ticari ünite yer alıyor. 

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yetim, Kemal Yetim, Melek Özmen, Ramazan Yetim ve Yasemin Topacık tarafından kuruldu.

Onur Life 180 güncel konut fiyatları!

Onur Life 180 güncel konut fiyatları haberimizde yer alıyor. Projedeki son 20 daire için yeni bir kampanya başlatıldı.

Metal Yapı Konut Belgrad Life satışları başladı mı?

Orman manzarasına hakim Belgrad Life projesi 42 adet daireden meydana geliyor. Projede satışların 2 ay sonra başlaması planlanıyor.  Peki Metal Yapı Konut Belgrad Life satışları başladı mı?

Metal Konut Yapı Real Life fiyat listesi!

2018 yılının başında konut teslimlerinin gerçekleşeceği Real Life projesi 56 daireden meydana geliyor. Metal Konut Yapı Real Life fiyat listesi 650 bin dolardan başlıyor. 

Sinpaş Samandıra Metro Life ile 554 konut yolda!

554 konut ile 64 ticarili olarak planlanan Samandıra Metro Life Projesi, Sancaktepe'de inşa ediliyor. Projede daireler Şubat 2020'de teslim edilecek..

Başakşehir Mostar Life konut fiyatları 2017!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükselen Mostar Life Grand Houses projesinde fiyatlar 883 bin TL'den başlıyor. Projede 332 adet konut yer alıyor...

Genç Yapı Çengelköy Life'tan Emlak Konut kampanyasına destek!

Genç Yapı’nın Çengelköy Life projesi satış koordinatörü Ömer Ekmen, Emlak Konut GYO öncülüğünde devlet desteğiyle başlayan ve çok değerli firmaların en özel projeleriyle destek verdiği düşük faiz uzun vade kampanyasına yürekten inandıklarını belirtti.

Standard Life, İngiltere’de konut fonlarını askıya aldı!

Küresel operasyonlarında yaklaşık 253,2 milyar sterlin seviyesindeki yatırımları yöneten Standard Life’ın İngiltere’deki konut fonlarını geçici olarak işleme kapattığı belirtildi.

Pendik Atlantik Life'ta 255 bin TL’ye konut sahibi olma fırsatı!

Atlantik Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği Atlantik Life projesinde 255 bin TL’ye konut sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsat, 40 ay sıfır faiz, kişiye özel ödeme planı ve peşinatı teslimde ödeme avantajı sağlanıyor.

İzmir Bornova Folkart Life satılık konut!

İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde bulunan proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. İzmir Bornova Folkart Life satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Bornova Folkart Life konut fiyatları!

Bornova Folkart Life konut fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İzmir-Çeşme Otoyolu'na bağlantısı olan projede banka kredili 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Folkart Life Bornova konut fiyatları ne kadar?

İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilen Folkart Life Bornova'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Peki Folkart Life Bornova konut fiyatları ne kadar?

Luxist Life konut fiyatları Haberi

Luxist Life konut fiyatları



Levent’te yer alan Luxist Life projesi Carmen İnşaat tarafından yükseliyor. 18 katlı tasarlanan ve 2 blok halinde yükselen Luxist Life Levent ne zaman sorusuna 2015 yılı uygun görülüyor

Ofis, otel ve dairelerin yer aldığı Luxist Life Levent projesinde toplam 72 bağımsız ünite mevcut. Luxist Life Levent ne zaman teslim sorusunun yanıtı ise şu şekilde:

Luxist Life Levent ne zaman teslim? 


Luxist Life Levent projesinin teslimatları 2015 yılı Haziran ayında yapılacak.


Luxist Life Levent projesinde yüzme havuzu, tenis kortu, spor alanları, kuru temizleme ve resepsiyon gibi olanaklar bulunuyor. Projenin internet adresi ise henüz yayına açılmadı.


http://www.luxistlife.com/

Gülay...