19 / 04 / 2024

M. Mostafa Abdellatif Elbagory

M. Mostafa Abdellatif Elbagory

TMI Gayrimenkul ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Emad Ghazi Atta Elbatanony, Hani Hassan Osman Elrefaei, M. Mostafa Abdellatif Elbagory, Muhamet Şefik Yön tarafından kuruldu

Türkiye’nin jean markası COLIN’S’ten Mısır’da stratejik ortaklık! 

COLIN’S, Mısır’ın en büyük lüks gayrimenkul şirketlerinden biri olan Talaat Mostafa Grubu ile imzaladığı stratejik ortaklık anlaşmasıyla Mısır’daki mağaza sayısını 12’ye çıkarıyor.

Al Mostafa Gayrimenkul Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mostafa Gayrimenkul Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed A.M.H.E.S ve Shadıa M.A.O. ortaklığında kuruldu.

Ekselans İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekselans İnşaat Ticaret Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli  ile M.Mostafa Kyalı ve  M.Saad Martını tarafından kuruldu.

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Onut, Mostafa Parıdar, Pourıa Parıdar ve Seyed M. Sadralsadat ortaklığında kuruldu.

Sultan Saray Danışmanlık ve Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Saray Danışmanlık ve Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkader Nahhas, Mosaab Amen M. Mostafa ve Mustafa Najim A. Al Mashhadani tarafından kuruldu.

Istı Mühendislik ve Tedarik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Istı Mühendislik ve Tedarik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Oveisy ve Mostafa Bamastı ortaklığında kuruldu.

Bostan Group İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostan Group İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadi Türk ve M.Mostafa Ahed Alnubani ortaklığıyla kuruldu.

Shaygan Mehr Apadana Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Shaygan Mehr Apadana Mühendislik Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Yaghoubvand tarafından kuruldu. 

Mostafa Nassıf İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mostafa Nassıf İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Taha A. Yossıf Nassıf ve Maha Aly M.A. Ghonım ortaklığında kuruldu. 

Elfelek İnşaat Ve Makina Mühendisliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elfelek İnşaat Ve Makina Mühendisliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Alkhaled ve Abdul Rahman Al Khaled ortaklığında kuruldu. 

Mimar Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi A. Mohamed A. Alsherif, A. Ahmed Hassan Ahmed Monsour, Ahmed Gaber Salem Saıj Ahmed, M. Mostafa Kamak M. Abdelaal ve M. Sayed Abdou Shaaban ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yaqota Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Yaqota Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün A. M. Mostafa Abdelgwwad imzasıyla kuruldu

Birlik Kalkınma Grup Proje Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Kalkınma Grup Proje Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Kıafar, Mostafa Vatan Zadeh, Doruk Can Altan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi'nde kuruldu.

M. Mostafa Abdellatif Elbagory Haberi

M. Mostafa Abdellatif Elbagory

TMI Gayrimenkul ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Emad Ghazi Atta Elbatanony, Hani Hassan Osman Elrefaei, M. Mostafa Abdellatif Elbagory, Muhamet Şefik Yön tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta kuruldu. 


TMI Gayrimenkul ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul arazi tarla bağ bahçe imarlı yada imarsız taşınmazların alım satımı kiralanması..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


TMI Gayrimenkul ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi, Nalbant Demir Sokak, No:2...