27 / 04 / 2024

M. Ziya İmren

M. Ziya İmren

Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Park Ağadere Hastanesi ve Şehitliği Fikir Projesi Yarışması'nın birincisi Oktan Nalbantoğlu oldu

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

Ankara’da 1513 tasarım-beceri atölyesi açıldı!

Ankara’da inşaatı tamamlanan 1513 tasarım-beceri atölyesi toplu açılışı Sincan İlkokulu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Açılış töreninde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından kurdele kesildi.

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminal binası değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Bakan Ziya Selçuk'tan 'Doğa Koleji' açıklaması!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji hakkında açıklamalarda bulundu. Selçuk, "Şuanda çok güçlü bir çözüm var. Velilerimiz de kısmen rahatladı. Bu süreç de devam ediyor. Çok kısa bir süre içinde de bunun çözümü ortaya çıkar." dedi.

Teröristlerin yıktığı Ziya Gökalp Müzesi küllerinden doğdu!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 5 yıl önce PKK'lı teröristler tarafından yakılan ve yıkılan Ziya Gökalp Müzesi, restorasyon ve teşhir çalışmaları sonrasında yeniden ziyaretçilere açıldı. 

Pikare Tasarım Mimarlık Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pikare Tasarım Mimarlık Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 11 bin 250 TL sermaye bedeli ile Volkan Ziya Ayhan tarafından kuruldu.

Kaizen Technic Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaizen Technic Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Lekesiz ve Ayşegül Kodan ortaklığında kuruldu. 

Kaizen Tecnic Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaizen Tecnic Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Lekesiz ve Ayşegül Kodan ortaklığında kuruldu. 

Ziya Disanlı: Bakırköy'ün en büyük sorunu kentsel dönüşüm!

CHP’den Bakırköy Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan mali müşavir ve eğitimci Ziya Disanlı, Bakırköy’deki en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

İnşaat mühendislerinden mimar başkana tam destek!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a ziyarette bulundu.

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun otogarı 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminal binası, 2 adet akaryakıt istasyonu yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Petrolümüz gazımız yok evimiz var!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yabancıya satışta ulaşılan rakamlarının başlangıç olduğunu ifade etti.  Yılmaz, “Kamunun tüm kesimleri ve yeterlilik kriterlerini karşılamış özel sektör kuruluşlarının işbirliğiyle topyekûn bir seferberlik haline geçmemiz gerekiyor” dedi. 

M. Ziya İmren Haberi

M. Ziya İmren

İşte o ilan;


ORMAN VE SU İŞLERİ BAŞKANLIĞI


Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı Ağadere Hastanesi ve Şehitliği Fikir Projesi yarışması sonuçlandı. 


“Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliği” uyarınca serbest, ulusal ve tek kademeli olarak, 09.02.2012 tarihli ve 65 sayılı Resmi Gazete’de ilan edilerek yarışmaya çıkarılan Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı Ağadere Hastanesi ve Şehitliği Fikir Projesi Yarışması Jüri Heyetince neticelendirilmiştir.


Lifle ödülünü, 14230 rumuzu ile yarışmaya katılan Oktan NALBANTOĞLU ekibinin hazırladığı proje kazandı.

2. ’lik Ödülünü; 32615 rumuzu ile yarışmaya katılan M.Ziya İMREN ekibinin hazırladığı proje kazandı.

3. ’lük Ödülünü; 01915 rumuzu ile yarışmaya katılan Pınar ALTAN ekibinin hazırladığı proje kazandı.

1.