24 / 04 / 2024

m2 şişhane - hacıosman metro hattı

m2 şişhane - hacıosman metro hattı

Yapımına 1992 yılında başlanan ve Şişhane – Hacı Osman arasında hizmet veren metro, 16 Eylül 2000 tarihinde hizmete girdi ve günlük ortalama 230.000 yolcu taşıyor...

Şişhane - Hacıosman Metro Hattı durakları!

16 Eylül 2000 tarihinden beri hizmet veren Şişhane - Hacıosman Metro Hattı toplamda 13 istasyon durağını güzergahında barındırıyor. İşte Şişhane - Hacıosman Metro Hattı durakları...

1941 yılında Şişhane Unkapanı yolu büyük bir cadde olarak açılmış!

1941 yılında, Şişhane'den Azapkapı'ya Unkapanı köprüsüne inen yolun açılmasına karar verilmiştir. 

Devlet'ten kira desteği: Hane başına 5.250 TL verilecek!

Devlet evini kentsel dönüşüme veren vatandaşlara kira desteğinde bulunuyor. Bu kapsamda hane başına 5.250 TL sağlanıyor. Peki, kira yardımlarına zam gelecek mi?

AFAD'ın verdiği hane başı destek hesaplara yatmadı diyenler bu adımları yapmalı

AFAD, Türkiye'nin Kahramanmaraş ilinde meydana gelen deprem sonrasında verilen hane başı destek ödemeleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Bazı vatandaşların ödemelerini henüz alamadığı belirtildi.

M2 Pro ve M2 Max işlemcili MacBook Pro sahneye çıktı! 17 Ocak 2023 fiyat listesi...

M2 Pro ve M2 Max çiplere sahip yeni 14 ve 16 inç MacBook Pro'lar neler sunuyor? M2 Pro ve M2 Max MacBook Pro özellikleri şunları içerir..

TOKİ Gümüşhane projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 111 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 111 adet konut yer alıyor.

TOKİ Gümüşhane projesi için beklenen gün geldi! 53 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'deki yeni projesiyle 53 yeni konut inşa edecek.

Apple TV 4K tanıtıldı! Peki fiyatı ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Apple, bugün yeni M2 işlemcili iPad Pro'ları, 10. nesil iPad'i ve yeni Apple TV'yi görücüye çıkardı. Peki Apple TV 4K özellikleri neler ve fiyatı ne kadar? İşte tüm detaylar...

TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde hane geliri ne kadar? Asgari ücretliler için 2022 ucuz konut projesi detayları…

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ’nin tüm detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, sosyal konut projesi TOKİ’den yararlanabilmek için hane geliri detayları da belli oldu. İşte detaylar…

TOKİ Gümüşhane projesi için düğmeye bastı! TOKİ'den ucuz konut bekleyenler dikkat! O ilçeye 104 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane Köse projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Gümüşhane projesinde 104 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi Beyoğlu'nda 205 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Albuda ve Tarık Aksoy ortaklığında açıldı.

Alarko Şişhane binasının değeri ne kadar?

Alarko GYO Şişhane DİM İş Merkezi'nin pazar değeri 19 milyon 75 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 22 milyon 508 bin 500 TL olarak belirlendi. Binanın KDV dahil pazar kira değeri 89 bin 90 TL oldu. 

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi 28 milyon 753 bin 868 TL sermaye bedeli ile Murat Albuga ve Tarık Aksoy tarafından açıldı.

Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri tamamlandı!

Gümüşhane'nin Köse ilçesi Salyazı köyünde inşaatı devam eden Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri bitti. Projenin saha sorumlusu, mühendis Basri Kayhan, projeye yönelik açıklamalarda bulundu. 

m2 şişhane - hacıosman metro hattı Haberi

m2 şişhane - hacıosman metro hattı


Yapımına 1992 yılında başlanan ve Şişhane – Hacı Osman  arasında hizmet  veren metro, 16 Eylül 2000 tarihinde hizmete girerek günlük ortalama 230.000 yolcu taşıyor. Ayrıca ana hat üzerinde Sanayi Mahallesi istasyonundan Seyrantepe bağlantısı da bulunuyor.


Şişhane - Hacıosman Metro Hattı istasyonları!


Şişhane, Taksim, Osmanbey, Şişli/Mecidiyeköy, Gayrettepe, Levent, 4.Levent, Sanayi Mahallesi, İTÜ Ayazağa, Atatürk Oto Sanayi, Darüşşafaka, Hacıosman Seyrantepe olarak hizmet veriyor.

Şişhane - Hacıosman Metro Hattı duraklarının hizmete alınma tarihleri!


19 Ağustos 1992 tarihinde temeli atılan Şişhane - Hacıosman Metro Hattı'nın Taksim ve Şişhane tünellerinin birleştirilmesi ise 16 Haziran 1994'te gerçekleşiyor. Hat'ta Taksim Şişli ve 4. Levent tünellerinin birleştirilmesi ise 30 Nisan 1995 tarihi.


Şişhane - Hacıosman Metro Hattı'nda araçların tünele indirilmesi 11 Ocak 1999 iken ilk deneme seferleri ise 25 Mart'ta gerçekleşiyor. 16...