25 / 04 / 2024

Mahmut Baş Telefon

Mahmut Baş Telefon

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü Mahmut Baş, 1998 yılından bu yana Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü'nde kurucu müdür olarak görev yapmaktadır.

Vergisiz cep telefonlarında son dakika! Mağazalar telefon satışına başladı mı?

Vergisiz telefon satışının 1 Kasım 2023 tarihi itibariyle başladığı duyurulmuştu. Peki mağazalar vergisiz telefon satışlarına başladı mı? Vergisiz telefon almak isteyenler dikkat! Vergisiz telefonda son dakika gelişmesi...

Öğrencilere vergisiz telefon desteği başlıyor! 1 Kasım'da alınabilecek telefonlar

Aylardır merakla beklenen üniversite öğrencilerine vergisiz telefon, bilgisayar ve bir yıllık ücretsiz 10 GB internet desteği 1 Kasım itibarıyla başlayacak. İşte öne çıkan telefon modelleri...

Vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Öğrencilerin heyecanla beklediği vergisiz bilgisayar, telefon ve internet desteği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, Vergisiz vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak?

Yükseköğretimde eğitim gören tüm öğrencilere bir sefere mahsus olmak üzere vergisiz ve KDV’siz cep telefonu ve bilgisayar satın alma hakkı tanıyacak düzenleme bir süredir gündemdeydi. Peki, vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak?

Markalar arası kıyasıya rekabet! Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı o tarihten sonra başlayacak...

Milyonlarca gençin heyecanla beklediği vergisiz telefon ve bilgisayar satışlarında geri sayım başladı. Meclis'in açılmasından sonra teklif sunulacak. İşte detaylar...

Öğrencilere vergisiz telefon satışı başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen müjdeyi verdi!İşte vergisiz telefon fiyatları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üniversite öğrencilerinin ilk ve son kez vergisiz telefon ve bilgisayar almasını sağlayacak uygulama için talimat verdi. Bu kapsamda, vergisiz telefon satışı en kısa sürede başlayacak ve 50 bin TL'lik telefon 25 bin TL'den alınabilecek.

Vergisiz iPhone ne kadar? Öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim öncesi üniversite öğrencilerine vergisiz telefon satılacağını duyurdu. Peki, Öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Öğrenciye vergisiz telefon satışı ne zaman? Öğrenciye ÖTV'siz, vergisiz telefon satışı başladı mı?

AK Parti seçim beyannamesinde yer alan üniversite öğrencisine ÖTV'siz telefon ve bilgisayar satışıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.  Öğrenciye ÖTV'siz, vergisi telefon satışının ne zaman başlıyor? sorusu merak ediliyor. Öğrenciye vergisiz telefon satışı ne zaman? 

Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar indirimi ne zaman başlıyor? Tarih belli oldu mu? Son dakika gelişmesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim öncesinde üniversite öğrencileri için tek seferliğe mahsus vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alabileceğini duyurmuştu. Peki Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar indirimi ne zaman başlıyor? 

Apple iPhone'a zam yaptı, vatandaş telefon kiralamaya başladı! Aylık ve yıllık iPhone kiralama dönemi başladı!

Apple'ın zam haberi vatandaşları telefon kiralamaya yöneltti! Kiralabunu.com'da iPhone kiralama talepleri rekor kırdı, kullanıcılar bütçelerine uygun seçeneklerle istedikleri modeli kiralamaya başladı.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun Yapısının Yeniden Belirlenmesini İstiyor!

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari ücret tespit komisyonunun yapısının katılımcı bir anlayışla yeniden belirlenmesini istediklerini duyurdu.

A101'de Babalar Günü'ne özel telefon fırsatları başladı! Apple, Samsung, Xiaomi...13 Haziran 2022 fiyat listesi!

A101, en çok satan akıllı telefonlarda Babalar Günü'ne özel fırsatları başlattı! Peki, A101'de iPhone, Samsung ve Xiaomi marka akıllı telefon fiyatları ne kadar? İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar'da Babalar Günü'ne özel iPhone telefon fırsatları başladı! İşte 12 Haziran 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, Apple'ın en beğenilen akıllı telefonlarında Babalar Günü'ne özel fırsatları başlattı! Peki, Vatan Bilgisayar'da iPhone telefon fiyatları ne kadar? İşte 12 Haziran 2022 fiyat listesi...

Mahmut Baş Telefon Haberi

Mahmut Baş Telefon

Mahmut Baş kimdir?


1966 yılında doğdu. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 1992 yılında aynı Üniversitenin Fen Bilimleri Enstitüsü'nde yüksek lisansını tamamladı. 


Özel sektörde belirli bir süre çalıştıktan sonra,1993 yılında memuriyete başladı. 1994 yılından itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesinin değişik birimlerinde görev yaptı. 


Baş, 1998 yılından itibaren Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü'nde kurucu müdür olarak görev yapmaktadır.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Planlama Müdürlüğü bünyesinde Ekim 1994 tarihinde İmar Planlarına altlık veri üretmek amacıyla Yerbilimleri Grubu olarak kuruldu.


Yerbilimleri Grubu, halen yürülükten kaldırılmış olan 3030 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu gereğince, 07/06/1996 tarih ve 549 sayılı Büyükşehir Belediye Meclisi Kararı ile Zemin ve Deprem İnceleme Müdürlüğü’ne dönüştürüldü.


2006 yılında da, adı; Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü olarak ismi değiştirildi.



Mahmut Baş iletişim bilgileri!


Deprem ve...