28 / 03 / 2024

makrom yapı başvuru

makrom yapı başvuru

Makrom Yapı bünyesinde hayata geçirilen projelerinde görevlendirmek üzere İnşaat Mühendisi arıyor. Erkek adaylar için askerliğin tamamlanmış olduğu iş ilanına başvurular www.secretcv.com adresindeki 539990 numaralı ilandan yapılıyor...

Yapı Kredi emeklilere 12 bin 500 TL veriyor! Yapı Kredi Bankası emekli promosyon başvuru 2024!

Emekliler internet üzerinden "En yüksek emekli promosyonu hangi bankada?" sorusunun yanıtını sıklıkla araştırırken, en çok merak edilen bankalardan biri Yapı Kredi oldu. Peki Yapı Kredi Bankası emekli promosyonu ne kadar? İşte Yapı Kredi Bankası emekli promosyon başvuru 2024! 

Bakan Özhaseki açıkladı: Yerinde dönüşüme 250 bin başvuru yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, 250 bin başvuru yapıldığını duyurdu. 

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

PTT 2023 KPSS şartsız personel alımı ne zaman yapılacak? PTT personel başvuru şartları neler?

Posta ve Telgraf Teşkilatı'nda çalışmak isteyen adaylar, PTT'nin iş başvuru takvimini merak ediyor. Peki, PTT 2023 KPSS şartsız personel alımı ne zaman yapılacak? PTT personel başvuru şartları neler? İşte detaylar...

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacak! İşte hastane online iş başvuru ekranı!

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacağı belirtildi.   İşte hastane online iş başvuru ekranı...

Konut almak için BES'in yarısı çekilebilecek! Nasıl başvuru yapılır? İşte şartlar...

Konut alımı için BES'te kısmen ödeme hakkından faydalanmanın detayları tek tek belli oldu. Peki nasıl başvuru yapılır? İşte ayrıntılar...

Kiracılar ve ev sahipleri arabulucuya koştu: 10 günde 7 bin 651 başvuru yapıldı

Kiracılar ve ev sahipleri, kira uyuşmazlıklarını çözmek için arabuluculuk hizmetine başvuruyorlar. 1 Eylül'den itibaren başlayan yeni arabuluculuk dönemi hızla ilerlerken, 10 günlük süreçte kira uyuşmazlıklarından kaynaklanan 7,651 başvuru yapıldı. Toplam başvuru sayısı ise 8,644 oldu.

Kahramanmaraş'ta yerinde dönüşüm için 35 bin 395 başvuru yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin hızla ayağa kaldırılması ve afetzedelerin evlerine kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi için Kahramanmaraş'ta şu ana kadar 35 bin 395 başvuru yapıldı.

Kentsel dönüşüme nasıl başvuru yapılır?

Kentsel dönüşüm, artık kullanılamayacak halde olan yapıların yeniden yapılandırılması sürecidir. Bu süreçte kentsel dönüşüm başvurusu yapılmalıdır. İlgili bakanlıklar, inceleme ve değerlendirme yaparak kentsel dönüşüme başlar. Peki kentsel dönüşüme nasıl başvuru yapılır?

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Deprem gerçeği unutuldu! İBB’ye yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü!

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden sonra İstanbullular büyük korku yaşamış, olası Marmara depremi için de harekete geçmişti. Verilen detaylara göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz hızlı tarama testlerine günde yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü...

Noterden gayrimenkul satışı için nereye başvuru yapılacak?

Gayrimenkul satışında yeni dönem start aldı. Bu kapsamda alım ve satım işleri artık noterlerden yapılabilecek. Peki, vatandaş noterden gayrimenkul satışı için nereye başvuru yapacak? İşte detaylar...

Vergi borcu yapılandırma başvuru süresi yarın sona eriyor! Borcu olanlar dikkat...

Vergi borcu yapılandırma başvuru süresi 3 Temmuz yani yarın sona ererken, borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz’da sona erecek. Peki hangi borçlar yapılandırılma kapsamına dahil edildi? Ödemeler peşin mi yapılacak? İşte ayrıntılar...

makrom yapı başvuru Haberi

makrom yapı başvuru
Makrom Yapı bünyesinde hayata geçirilen projelerinde görevlendirmek üzere İnşaat Mühendisi arıyor. Bu ilana  başvurular www.secretcv.com adresindeki 539990 numaralı ilandan yapılıyor.


Aranan özellikler: 

Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümlerinden mezun

İnşaat sektöründe benzer pozisyonunda en az 5 yıl deneyimli

AutoCAD ve Microsoft Office programlarını iyi derecede bilen

Kendisine bağlı ekibi koordine edebilecek

B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen

Sorumluluk ve inisiyatif alabilen

Liderlik vasıflarına sahip

İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden veya edebilecek olan(Tercihen Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar, Büyükçekmece civarında ikamet eden)

Erkek adaylar için askerlik hizmetini...