18 / 04 / 2024

Malatya Büyükşehir arsa ihalesi

Malatya Büyükşehir arsa ihalesi

Mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan, Malatya İli, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerinde yer alan 13 adet gayrimenkul toplamda 32 milyon 467 bin 898 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Malatya Büyükşehir 15 arsayı ihaleyle sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi'de yer alan arsa ve dükkanları ihaleyle sattı. İhale 30 Mart Perşembe günü saat 14.30’da gerçekleşti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 6 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet ve Erciyes'te yer alan 6 adet arsa ve günübirlik tesisi alanı için satış ihalesi düzenliyor.  Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Büyükşehir, Buca'da ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da ticaret imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa 2 bin 544 metrekare alana sahip.

Gaziantep Büyükşehir sanayi alanı imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Balıkesir Büyükşehir tam beş adet arsa satıyor! 6 taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Eskişehir Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Ankara Büyükşehir'den Mamak ve Etimesgut'ta satılık 5 arsa! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ve Etimesgut ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte arsa satışıyla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

Gaziantep Büyükşehir konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan iki adet konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Arsa, arazi ve apartman satacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Ünye'de yer alan arsa, arazi ve apartmanı satışa çıkardı.

Trabzon Büyükşehir ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar'da ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa satacak. Arsanın satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Konya Büyükşehir 24 taksitle KDV'den muaf arsa satacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay Çayır'da yer alan ticaret alanı imarlı arsa satacak. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanı...

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 adet arsa ve dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da yer alan 14 adet arsa ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir arsa ihalesi Haberi

Malatya Büyükşehir arsa ihalesi

Mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan, Malatya İli, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerinde bulunan 13 adet gayrimenkul satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkullerin toplam bedeli 32 milyon 467 bin 898 TL. 

Mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan, Malatya İli, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerinde bulunan, aşağıda özellikleri belirtilen, taşınmaz malların satış ihaleleri listede gösterilen tarih ve saatte Belediyemiz Hizmet binası içerisinde bulunan Encümen Toplantı Salonunda, Encümen huzurunda, İhale listemizin 1,2,3,4,5 ve 6 sırasındaki taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü” ile geriye kalan taşınmazlar ise 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesine göre "Açık Teklif Usulü” ile satış yapılacaktır. Taşınmazların ödemesi ihale bedelinin % 40’ının peşin geri kalan kısmın ise peşin ödeme tarihinin son gününden başlamak şartı ile...