26 / 04 / 2024

Malatya Büyükşehir arsa

Malatya Büyükşehir arsa

Malatya Büyükşehir Meclisi'nde, Büyükşehir'e ait 3 ayrı mahallede yer alan arsanın 25 yıllığına bedelsiz olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edilmesine karar verildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 6 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet ve Erciyes'te yer alan 6 adet arsa ve günübirlik tesisi alanı için satış ihalesi düzenliyor.  Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Büyükşehir, Buca'da ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da ticaret imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa 2 bin 544 metrekare alana sahip.

Gaziantep Büyükşehir sanayi alanı imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Balıkesir Büyükşehir tam beş adet arsa satıyor! 6 taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Eskişehir Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Ankara Büyükşehir'den Mamak ve Etimesgut'ta satılık 5 arsa! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ve Etimesgut ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte arsa satışıyla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

Gaziantep Büyükşehir konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan iki adet konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Arsa, arazi ve apartman satacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Ünye'de yer alan arsa, arazi ve apartmanı satışa çıkardı.

Trabzon Büyükşehir ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar'da ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa satacak. Arsanın satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Konya Büyükşehir 24 taksitle KDV'den muaf arsa satacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay Çayır'da yer alan ticaret alanı imarlı arsa satacak. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanı...

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 adet arsa ve dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da yer alan 14 adet arsa ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir arsa Haberi

Malatya Büyükşehir arsa

 
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım Ayı Toplantısı, dün gerçekleştirilen 1. Birleşimle başladı. Saat 14.00’de Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şefik Şengün başkanlık etti.
 

Okul ve Cami için arsa tahsis edildi

 

Malatya Büyükşehir meclisi, gündem maddeleri içerisinde yer alan; mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait 3 ayrı mahallede yer alan yaklaşık 7 bin 100 metrekarelik 3 parselin okul yapılmak kaydıyla 25 yıllığına bedelsiz olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edilmesi, Yaka mahallesinde yer alan 2 bin 350 metrekarelik bir parselin cami yapılmak üzere 25 yıllığına Yeşilyurt İlçe Müftülüğü’ne tahsis edilmesi, Doğanşehir’de 15 bin metrekarelik alanın mezarlık alanı olarak Reşadiye mahallesine tahsis edilmesi kararlaştırılırken, bir vakfın ‘Gençler ile Geleceğe’ projesine ortak olunması, Arapgir Belediye Başkanlığı’nın 2017 yılına...