25 / 04 / 2024

malatya kernek toki projesi 2016

malatya kernek toki projesi 2016

377 konutlık Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama işlemleri başladı.

Malatya Kuluncak TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Malatya Kuluncak 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Kuluncak'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Kuluncak'ta inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Kuluncak sosyal konut projesi... 

Malatya Hekimhan TOKİ'de 60 bin 800 TL peşinatla!   

TOKİ Malatya Hekimhan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Hekimhan'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Hekimhan'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Hekimhan sosyal konut projesi... 

Malatya Darende TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1! 

TOKİ Malatya Darende 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Darende'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Darende'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Darende sosyal konut projesi... 

Malatya Merkez TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1! 

TOKİ Malatya Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Merkez'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Merkez sosyal konut projesi... 

Malatya Kernek Camii’nde yıkım yeniden başladı!

Malatya'nın Kernek bölgesinin sembol yapılarından olan 66 yıllık Kernek Camii’nin, yenisinin yapılmakta olduğu nedeniyle mahkeme tarafından verilen yürütmeyi durdurma kararı sonucunda Aralık'ta durdurulan yıkım, yeniden başladı.

Malatya Battalgazi TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Malatya Battalgazi projesindeki 72 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Malatya Güney Kuşak Yolunun Kernek-Beydağı hattında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Güney Kuşak Yolu projesinin Kernek-Beydağı hattını tamamlayarak hizmete açtı. 

Malatya Kernek Külliyesi yenileniyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kernek Külliyesi'ni yeniliyor.

Malatya İzzetiye TOKİ teslim tarihleri!

Malatya Merkez İzzetiye TOKİ projesindeki 34 konut ve 10 iş yeri için konut teslim dönemi bugün sona eriyor.

Malatya Battalgazi TOKİ 72 konut ihalesi yarın!

TOKİ Malatya İli Battalgazi İlçesi Çamurlu Mahallesi İnönü Üniversitesi 2. Etap 72 Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Malatya Beydağı TOKİ başvuru tarihi!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 322 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Malatya Beydağı TOKİ son teslim tarihi!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 3. Bölge'de son konut teslim tarihi bugün olarak belirlendi. Projedeki konutların fiyatları 120 bin 38 ile 160 bin 381 TL arasında değişiyor.

Malatya Beydağı TOKİ 322 konut başvuruları başladı!

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları başladı. TOKİ Malatya Beydağı projesinde fiyatlar 120 bin 38 TL ile 160 bin 381 TL arasında değişiyor.

malatya kernek toki projesi 2016 Haberi

malatya kernek toki projesi 2016

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 377 adet konut kurasız olarak açık satışa sunulmuştu. 


Satışları tamamlanan Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama İşlemleri bugün başladı ve 31 Ekim'de sona erecek. 


Tamamı 3+1 olarak tasarlanan TOKİ Malatya Beydağı projesindeki dairelerin fiyatları 106 bin 943 TL ile 145 bin 873 TL arasında değişiklik gösteriyor.


Öznur YASLI /...