25 / 04 / 2024

malatya melekbabada yeni açılan kütüphane

malatya melekbabada yeni açılan kütüphane

Melekbaba Semt Konağı’nda gerçekleştirilen Melekbaba Semt Kütüphanesi’nin açılışına; Vali Vasip Şahin, İl Emniyet Müdürü Nuri Uluayak, Malatya Belediyesi Sanat Merkezi Müdürü İhsan Gençay, ilgili ve yetkililer ile vatandaşlar katıldı...

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Son dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: Malatya'da yeni deprem

Son dakika deprem haberleri. Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde deprem oldu. Saat 23:14'de gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya'da 541 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den Malatya'ya 18 yeni dükkan müjdesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut ve 18 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek.

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Malatya'nın depremden etkilenen bölgelerinin çehresi yeni konutlarla değişiyor!

Malatya'da merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen bölgenin çehresi yeni yatırımlarla değişti.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya'ya 2 yeni ulaştırma projesi müjdesi!

Malatya Havalimanı'nda hayata geçirilecek olan yeni terminal binasının temel atma ve Tohma Köprüsü'nün açılış töreni yarın yapılacak.

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle belediyenin kiracısı olan esnaflardan kapalı oldukları döneme ait kira bedellerini almayacaklarını açıkladı. 

Kızılay, Malatya'da 3 yeni fabrika inşa ediyor!

Kızılay, Malatya’da Afet Barınma Sistemleri Fabrikası, Çadır ve Tekstil Fabrikası inşa ediyor. 

malatya melekbabada yeni açılan kütüphane Haberi

malatya melekbabada yeni açılan kütüphane


Malatya merkez’de Melekbaba Semt Kütüphanesi’nin açılışı törenle yapıldı.


Melekbaba Semt Konağı’nda gerçekleştirilen Melekbaba Semt Kütüphanesi’nin açılışına; Vali Vasip Şahin, İl Emniyet Müdürü Nuri Uluayak, Malatya Belediyesi Sanat Merkezi Müdürü İhsan Gençay, ilgili ve yetkililer ile vatandaşlar katıldı.


Açılışta konuşan Vali Vasip Şahin, kitapların önemine temas ederek, “50’nci yılını kutladığımız ‘Kütüphaneler Haftası’ çerçevesinde Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Sodesle Gelişen Ufuklar (SODES) projesi kapsamında Melekbaba Semt Konağında bulunan Melekbaba Okuma Merkezinde kundan kütüphanemizin açılışına hoş geldiniz” dedi.


Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü olarak yaklaşık 450 çocuğun eğitim aldığı Malatya Belediyesine ait Melekbaba Semt Konağı içerisinde bin 56 kitabın yer aldığı kütüphane oluşturarak bu bölgede yaşayan çocuk ve gençleri mahallelerinde kitapla buluşturmak ve onlara kitap...