27 / 04 / 2024

maltepe bina tahliye

maltepe bina tahliye

Maltepe'de kolonlarında çatlak oluşan bina belediye ekipleri tarafından tahliye edilerek mühürlendi. Binadan alınacak numune ile yapılacak ölçüm sonrası binanın güçlendirilmesi ve yıkımına karar verilecek. 

İstanbul'da 4 günde dört bina tahliye edildi!

İstanbul Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'de 4 günde dört bina tahliye edildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Maltepe'de toprak kayması nedeniyle 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Maltepe'de, kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılarak yeniden inşa edilen binanın temelinde toprak kayması yaşandı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bu esnada yan taraftaki binanın bahçe duvarı da çökünce, tedbir amaçlı 5 katlı binada kalanlar boşaltıldı.

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Arıcı tarafından kuruldu.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Maltepe'deki Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de depreme karşı dayanıksız olduğu belirlenmiş olan 5 blok ve 245 daireden oluşan Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı verildi.

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Özkan Bina İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Bina İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Özkan tarafından kuruldu.

İstanbul'da dehşet anları! Binada yaşayanlar tahliye edildi

İstanbul Kadıköy'de 6 katlı binanın yan tarafındaki inşaatın istinat duvarı çöktü. Çatlaklar oluşan binanın girişinde de çökme meydana geldi. Bina sakinleri itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

Üsküdar'daki patlamada sıcak gelişme! 5 bina tahliye edildi!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde 07.02.2022 tarihinde meydana gelen patlamanın ardından binada yaşayan vatandaşlar tahliye edildi. Yaşanan olaya ilişkin yetkili birimler açıklama yaptı.

Bağcılar'da kaldırım çöktü, iki bina tahliye edildi!

Bağcılar'da bir sokaktaki kaldırımda henüz bilinmeyen bir sebeple göçük meydana geldi. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı göçüğün yaşandığı kaldırımdaki iki binayı tahliye etti.

Tokat'ta kazı sırasında hasar gören bina tahliye edildi!

Tokat'ta temel kazısı esnasında bir binada hasar meydana geldi. 48 kişinin yaşadığı bina tahliye edildi.  

Erzurum'da riskli olduğu için tahliye edilen 7 bina yıkıldı!

Erzurum'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında riskli 7 bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

maltepe bina tahliye Haberi

maltepe bina tahliye

İstanbul Maltepe Altayçeşme Mahallesi İnciler Sokak'ta bulunan beş katlı binanın sakinleri duydukları ses üzerine evlerinden dışarı çıktılar. Bina sakinleri apartmanın pencere ve kolonlarında çatlaklar oluştuğunu fark ederek, durumu belediyeye bildirdiler. 

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre, ihbar üzerine gelen Maltepe Belediyesi İmar ve Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri binada inceleme yaptılar. Yapılan incelemenin ardından bina mühürlendi. Apartman sakinleri geceyi geçirmek için yakınlarına gitti. Polis ekipleri ise hırsızlık durumuna karşı bina çevresinde önlem aldı.

Belediye ekipleri numune alacak

Pazartesi günü binanın beton kalitesini ölçmek için numune alınacak. Yapılan ölçüm sonucunda binanın güçlendrilmesi veya yıkımına karar...