25 / 04 / 2024

maltepe demirli sitesi şerefiye

maltepe demirli sitesi şerefiye

Demirli Sitesini Kentsel Dönüşüm kapsamında dönüştürebilmek için, “ Çevre Şehircilik Bakanlığına sunulmak üzere Hazırlanan Gayrimenkul Değerleme Raporu ” ile “Şerefiye Çalışmaları” için Vizyon Taşınmaz Değerleme şirketi ile çalışmaya başladı.

Maltepe'deki Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de depreme karşı dayanıksız olduğu belirlenmiş olan 5 blok ve 245 daireden oluşan Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı verildi.

Demirli Cephe Sistemleri Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirli Cephe Sistemleri Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirli tarafından kuruldu... 

Maltepe Ofisim İstanbul Sitesi'nde 4.2 milyon TL'ye satılık ofis!

İstanbul Anadolu 2. İcra Dairesi, Maltepe ilçesinde yer alan Ofisim İstanbul Sitesi'ndeki gayrimenkulü 4 milyon 250 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihale tarihi 11 Eylül 2017 olarak belirlendi.

Sahilada Sitesi Maltepe teslim tarihi!

Sahilada Sitesi Maltepe teslim tarihi 2017 yılı sonu olarak belirlendi. Kapıcıoğlu İnşaat projesi Sahilada Maltepe'de 290 adet rezidans daire yer alıyor...

Sahilada Sitesi Adatepe fiyat!

Sahilada Sitesi Adatepe projesinde metrekare birim satış fiyatı 7 bin liradan başlayarak değişiyor. Maltepe Sahilada projesi sahile 300 metre yakınlıkta yer alıyor...

Maltepe Sahilada Sitesi satılık!

Maltepe Sahilada Sitesi satılık konutların metrekare birim fiyatı 7 bin liradan başlıyor. Maltepe Sahilada projesinde 290 adet rezidans daire yer alıyor...

Maltepe Demirli Sitesi yıkımı yarın yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında Maltepe’de riskli bir binanın yıkımında patlatma yöntemini kullanacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı’nın da katılacağı program yarın saat: 10.00’da düzenlenecek.

1993 yılında Kayalarkent Sitesi satışa sunulmuş!

1993 yılında Kayalar İnşaat'ın Maltepe'de inşa ettiği Kayalarkent Sitesi satışa sunulmuş. 2 bin 240 konuttan meydana gelen sitedeki daireler 604 mark, 220 dolardan ( 2 milyon 648 bin lira) başlayan taksitlerle satılacakmış.

Demirli Sitesi'nin şerefiyesini Vizyon Taşınmaz Değerleme hazırladı!

Demirli Sitesini Kentsel Dönüşüm kapsamında dönüştürebilmek için, “ Çevre Şehircilik Bakanlığına sunulmak üzere Hazırlanan Gayrimenkul Değerleme Raporu ” ile “Şerefiye Çalışmaları” için Vizyon Taşınmaz Değerleme şirketi ile çalışmaya başladı.

Siltaş Mavi Park'ın www.siltasmavipark.com internet sitesi açıldı!

Siltaş Mavi Park Maltepe projesinin internet sitesi www.siltasmavipark.com açıldı. Görsellerin ve kataloğun da hazırlandığı Siltaş Mavi Park Maltepe'de fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor.

Maltepe'yi Maltepeliler planlıyor!

Maltepe Belediyesi’nin internet sitesi ve sosyal medya üzerinden yaptığı "Dış Paydaş Anket" çalışması sona erdi. 2015-2019 Stratejik Planı hazırlık çalışmaları kapsamında yapılan anketle belediye, izleyeceği yol haritasını belirleyecek.

Demirli Park Sitesi'nde icradan 400 bin TL'ye satılık daire!

Demirli Park Sitesi C Blok, 3. katta yer alan daire İstanbul Anadolu 2. İcra Dairesi'nden 400 bin TL'ye satışa çıkıyor. Söz konusu dairenin ihalesi 25 Ağustos'ta yapılacak...

GP Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

GP Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Metin Ünlü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Kadıköy, Sahray-ı Cedid Mahallesi, İmam Ramiz Sokak, Demirli Sitesi'nde kuruldu.

maltepe demirli sitesi şerefiye Haberi

maltepe demirli sitesi şerefiye


Evko Grup, İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Zümrütevler Mahallesindeki 6 Blok ve 248 daireden oluşan arsa tapulu Demirli Sitesini Kentsel Dönüşüm kapsamında dönüştürebilmek için, “ Çevre Şehircilik Bakanlığına sunulmak üzere Hazırlanan Gayrimenkul Değerleme Raporu ”  ile “Şerefiye Çalışmaları” için Vizyon Taşınmaz Değerleme şirketi ile çalışmaya başladı.


15 Mart 2015’de By Otel Kozyatağın’da  gerçekleşen Genel Kurul’da Vizyon Taşınmaz Değerleme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Mete GÜLBAŞ, Firmanın 2002 yılından beri Gayrimenkul/makine/gemi/fizibilite/değerleme/ danışmanlık alanında hizmet verdiğini, 2007 yılında SPK’nın,2010 yılında BDDK’nın lisanslı şirketler listesine girdiğini, Kentsel Dönüşüm, şerefiye puanlaması çalışmalarına 2006-2008 yılında kooperatifler ve Fatih Belediyesi’nin Yenikapı bölgesinde kentsel dönüşüm değerleme çalışmaları ile başladıklarını, 2013 yılından beri özellikle 6306 sayılı kanun kapsamında değerleme, şerefiyelendirme ve konumlandırma çalışmaları yaptıklarını söyledi. Şerefiye çalışmaları...