28 / 03 / 2024

maltepe mesa cadde satış ofisi

maltepe mesa cadde satış ofisi

MESA, ASLAN YAPI ve CABA’nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinde toplamda 253 daire yer alıyor. Peki Mesa Cadde konum olarak nerede bulunuyor?

Maltepe Mesa Cadde satış ofisi!

Mesa Cadde projesinde 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar daire alternatiflerine yer veriliyor. Proje İstanbul Maltepe'de hayata geçirildi...

Mesa Cadde Maltepe fiyatları!

Mesa Cadde Maltepe fiyatları minimum 555 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor...

Mesa Panorama Maltepe'de teslimler başladı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın İstanbul Anadolu yakasında bulunan Mesa Panorama Maltepe projesinde teslimler başladı. İşte detaylar...

Mesa Panorama Maltepe'de 36 ay vade ve yüzde 0 faiz!

Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde 36 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. Mesa Panorama'da ayrıca KDV oranı da yüzde 1 olarak açıklandı.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Mesa’dan sınırlı sayıda konut için 0 faizle 24 ay vade imkanı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde sınırlı sayıda 0 faizle 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Mesa Panorama Maltepe'de peşinat 2024'e ertelendi! 

54 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın İstanbul'un Anadolu yakasında hayata geçirdiği Mesa Panorama Maltepe projesinde yüzde 7 indirime ek olarak bir de peşinatı 2024 yılına erteleme kampanyası başladı.

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yum ve Şevkat Bilal Irmak ortaklığında kuruldu.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Mesa Panorama Maltepe’de yüzde 1,42 faizle 120 ay vade!

Adalar manzarasıyla dikkat çeken Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1,42 faiz oranıyla 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Mesa Panorama projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1.42 faizle 120 ay vade fırsatı! 

Adalar manzarasıyla dikkatleri çeken Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1.42 faizle 120 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Mesa 2022 İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa 2022 İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Çelebi tarafından kuruldu.

Maltepe MCA Cadde açıldı!

İstanbul Maltepe’de MESA Mesken, CABA Grup ve Aslan Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen “MCA Cadde” açıldı.

maltepe mesa cadde satış ofisi Haberi

maltepe mesa cadde satış ofisi

Mesa Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerinin sunulduğu projede daire büyüklükleri 76 metrekareden başlıyor ve 229 metrekareye kadar ulaşıyor. 

6 ile 16 kat arası yükseklikteki 4 konut bloğunun bulunduğu Mesa Cadde projesi toplamda 253 daireden meydana geliyor. 

Fiyatların 449 bin TL'den başlangıç gösterdiği Mesa Cadde projesinde organik bahçe ve açık hava sineması planlandı.

Mesa Cadde konum olarak; FSM Köprüsüne 23 dakika, Avrasya Tüneline 20 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne 20 dakika, Maltepe metroya ise 3 dakika, Metrobüse 18 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


Mesa Cadde konum!


Mesa Cadde Evleri iletişim bilgileri
Tel: 444 9 366
Web:  http://mesacadde.com/
Ezgi...