25 / 04 / 2024

Mamak Gökçeyurt tapu dağıtımı

Mamak Gökçeyurt tapu dağıtımı

Mamak Belediyesi, Gökçeyurt (Nenek) Mahallesi’nde yaptığı imar uygulamasının ardından, 214 bin metrekarelik alanda fabrika ve işletmelere ait sanayi parsellerini tamamlayarak, hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği tapularını dağıttı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 2. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesi yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren projesinde standart 29 konut, T. Halk Bankası A.Ş. tüm Ankara şubeleri aracılığıyla teslimli açık satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuruları bugün başladı..

Ankara Mamak ilk köy konağına kavuşuyor!

Mamak Belediyesi, Gökçeyurt’ta inşa edeceği köy konağı ile unutulmaya yüz tutmuş “köy odası” geleneğini yaşatacak. 

Mamak Gülseren TOKİ 2. Etap Alt Gelir başvuru tarihleri!

Mamak Gülseren TOKİ 2. Etap Alt Gelir başvuru tarihleri 24 Temmuz-29 Aralık 2017 olarak belirlendi.

TOKİ Mamak Kusunlar Konutları için ödemeler yapıldı!

Mamak'taki TOKİ Kusunlar'dan, 480 konut için uzlaşma sağlandığını bildiren Gökçek, tapu devrini Büyükşehir'e yapan vatandaşların mülk bedellerinin geciktirilmeden banka hesaplarına yatırıldığını söyledi.

Melih Gökçek'in Demetevler planı!

ÖTA’ların 2019 başında sona erecek olan sürelerinin uzatılmayacağını belirten Başkan Gökçek, Demetevler’deki kentsel dönüşüm, Keçiören Cumhuriyet Kulesi, AŞTİ’nin Mamak’a taşınması konularında açıklamalar yaptı.

Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap Alt Gelir Grubu başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 76 konut satışa sunuluyor. Projedeki konutların en düşük satış bedeli 67 bin 773, en yüksek satış bedeli ise 145 bin 876 TL olarak belirlendi.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 4 adet konut satışa çıkıyor. TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan daireler satışa çıkıyor. TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2016 son başvuru!

23 konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde başvuru dönemi devam ediyor. TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2016 son başvuru tarihi..

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvurusu ne zaman?

180 adet konutun açık satışa çıkarıldığı Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2.Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvurusu ne zaman?

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap alt gelir başvuru!

Fiyatların 67 bin 773 TL'den başladığı proje açık satış yöntemiyle satışta. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap alt gelir başvuru...

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1 ve 2. Etap son başvuru!

23 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1 ve 2. Etap projesinde başvuru dönemi devam ediyor.

Mamak Gökçeyurt tapu dağıtımı Haberi

Mamak Gökçeyurt tapu dağıtımı


Mamak Belediyesi, Gökçeyurt (Nenek) Mahallesi’nde yaptığı imar uygulamasının ardından, 214 bin metrekarelik alanda fabrika ve işletmelere ait sanayi parsellerini tamamlayarak, hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği tapularını dağıttı. Eyüp Sabri Tuncer Lojistik Merkezi’nde gerçekleştirilen tapu dağıtım töreninde 10 işletmeciye tapuları Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül tarafından verildi. Bir bölgede sanayi olmadan gelişimin de mümkün olmadığını kaydeden Akgül, “Uyguladığımız kentsel dönüşüm projelerinin ardından inşaat firmaları ilçemize akın ediyor. Konut projelerine paralel olarak iş dünyasına hitap edecek projeler de geliştiriliyor. 90’lı yıllardan beri imar problemi olan Gökçeyurt Sanayi Bölgemiz istihdam açısından stratejik bir öneme sahip. Önce sanayi alanımızıgezdik ardından kolları sıvadık ve sabırla bu sorunu çözüme kavuşturduk. Mamak artık hem konut hem de ticaret bölgesi olarak cazip bir ilçe. Baki kalan kubbede...