20 / 04 / 2024

manavgat yaya köprüsü ne zaman bitecek

manavgat yaya köprüsü ne zaman bitecek

Antalya' nın Manavgat ilçe Belediye Başkanı ve CHP Belediye başkanı adayı Şükrü Sözen, ilçe trafiğini 3 araç köprüsü ve 3 yaya köprüsü yaparak rahatlatacaklarını söyledi...

Antalya Değirmenli Köprüsü yeniden inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta 3 mahalleyi birbirine bağlayan Değirmenli köprüsünü yeniden inşa ediyor.

Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, trafik sıkışıklığına neden olan Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü’nü yeniden inşa ediyor. Yıkım işlemlerinden dolayı köprü 23 Aralık Cuma Günü Saat 09.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

Manavgat Modern Yaya Köprüsü açıldı!

MANAVGAT Belediyesi tarafından yaptırılan yaya köprüsünün açılışı 15 Eylül'de şarkıcı Ferhat Göçer konseriyle yapılacak.

Manavgat Modern Yaya Köprüsü açılıyor!

Manavgat Belediyesi tarafından Yukarıpazarcı Irmak Kıyısı’nda yaptırılan modern yaya köprüsü 15 Eylül’de açılıyor.

Dünyanın en uzun asma yaya köprüsü İsviçre'de açıldı!

İsviçre'de dünyanın en uzun asma yaya köprüsü açıldı. Köprü, yaklaşık 500 metre uzunluğunda ve 85 metre yüksekliğinde.

Gebze'ye yeni yaya köprüsü inşa edilecek!

Gebze D-100 Osman Yılmaz Mahallesi mevkiinde yapılacak olan yaya köprüsünün ihalesi yapıldı.

Gebze’ye yaya köprüsü inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze D-100 üzeri Osman Yılmaz Mahallesi bölgesinde yaya köprüsü inşa edilecek.

Kocaeli'ye üç yeni yaya köprüsü!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente üç yeni yaya köprüsü inşa etti.

Kocaeli Fuar Merkezi'ne yaya köprüsü inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi araç ulaşımını rahatlatmak üzere gerçekleştirdiği proje alanlarına bir yenisini daha ekleyerek yeni yaya köprüleri inşa ediyor.

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Antalya Manavgat'taki yaya köprüsünün ana gövdesi tamam!

Antalya'nın Manavgat Belediyesi tarafından yaptırılan yaya köprüsünde 70 tonluk, 72 metre uzunluğundaki çelik ana gövdenin kaldırılması işlemi tamamlandı.

Erenköy Köprüsü sökülüyor!

İstanbul'u Anadolu’ya bağlayan demiryolunun üzerindeki Erenköy Köprüsü sökülüyor. Kadıköy’ün en önemli iki arteri, Bağdat ve Şemsettin Günaltay (Minibüs) caddelerini bağlayan köprünün kaldırılması nedeniyle Ethem Efendi Caddesi’nin bir bölümü yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Bursa Kaplıkaya Yaya Köprüsü ile iki mahalle bağlandı!

Yıldırım Belediyesi tarafından Mimarsinan ve Bağlaraltı mahallelerini birbirine bağlamak için yapılan Kaplıkaya Yaya Köprüsü törenle açıldı.

manavgat yaya köprüsü ne zaman bitecek Haberi

manavgat yaya köprüsü ne zaman bitecek


Antalya'nın Manavgat Belediye Başkanı ve CHP Belediye başkanı adayı Şükrü Sözen, ilçe trafiğini 3 araç köprüsü ve 3 yaya köprüsü yaparak rahatlatacaklarını söyledi. 


Başkan Sözen, 30 Mart mahalli seçimler kapsamında ilçe trafiğini rahatlamaya yönelik çalışma yaptıklarını kaydetti. Sözen, Ulaşım Master Planı kapsamında 3 araç köprüsü ve 3 de yaya köprüsünün bulunacağını bildirdi. İyi kurgulanmış ulaşım alt yapısının modern bir yerleşim yerindeki yaşam kalitesinin en önemli göstergesi olduğunu belirten Başkan Sözen, Büyükşehir Yasası'na uygun olarak yaptıkları çalışmalarla ulaşım sorununa bütüncül çözümler üretmeyi hedeflediklerini söyledi. Sözen, 26 gün sonra yapılacak mahalli seçimlerde halkın sandıkta yeniden görev vermesi halinde, Ulaşım Master planının Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) ile ortak olarak yapılacağını ifade etti.


Sözen, Ulaşım Master Planı'nda merkezle birlikte belde ve köylerin...