27 / 04 / 2024

manisa Hilaliye Eğitim Vakfı Külliyesi

manisa Hilaliye Eğitim Vakfı Külliyesi

Manisa Akhisar'a yapılacak Hilaliye Eğitim Vakfı Külliyesi'nin temeli 26 Mayıs Pazar günü atılacak...

Manisa'da Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilen okullar!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrasında Olağanüstü Hal Kararnamesi ile kapatılan ve Milli Eğitim Bakanlığına devredilen okulların ilk öğrencileri ders başı yaptı.

Manisa Eğitim Araştırma Hastanesi 2017'de tamam!

558 yataklı Manisa Eğitim Araştırma Hastanesi'nde çalışmalar devam ediyor. Yüklenici firma YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, 2017 yılında hastanenin kurdelesini keseceklerini ifade etti

Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne zaman açılıyor?

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı tarafından Manisa’da temeli atılan 558 yataklı Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 3 yıl sonra hizmete girmesi bekleniyor.

Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı başladı mı?

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı tarafından Manisa'da temeli ablan 558 yataklı Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 3 yıl sonra hizmete girmesi bekleniyor.

Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3 yılda tamamlanacak!

Manisa'da temeli atılan 558 yataklı Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatında temel altı kuru beton çalışmalarına başlanırken, hastane inşaatında kullanılacak 708 deprem izolatörünün yıl sonuna kadar gelmesi bekleniyor.

Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne zaman açılacak?

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı tarafından Manisa’da temeli atılan 558 yataklı Manisa eğitim ve Araştırma Hastanesinin 3 yıl sonra hizmete girmesi bekleniyor.

Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hızlandı!

Kamu Özel İşbirliği ile Manisa'da temeli atıldıktan sonra ayyuka çıkan 558 Yataklı Eğitim Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar hızlandırıldı. Yeni proje çerçevesinde binaya Deprem Sismik İzolatör'ü dahil edildi.

Manisa Saruhanlı'da eğitim tesisi yapılacak!

Manisa’nın Saruhanlı İlçesinde, Belediyenin tahsis ettiği Saruhan mahallesindeki 12 bin 250 metrekare alana, İmam Hatip Orta Okulu, İmam Hatip Anadolu Lisesi, 200 yataklı öğrenci yurdu ve Cami’nin de içinde bulunduğu dev bir eğitim tesisi yapılacak.

Seramiksan ustalara yönelik eğitim serisi başlattı!

Seramik sektörü markası Seramiksan, ustalara yönelik eğitim serisi başlattı. Eğitimlerin ilki ise vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirildi.

Seramiksan'dan usta işi eğitim!

Seramiksan'dan usta işi eğitim. Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ustalara yönelik başlattığı eğitim serisinin ilkini vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirdi.

Altınokta İbrahim Türek Eğitim ve Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Altınokta Körler Derneği Manisa Şubesi tarafından hizmete sokulan Altınokta Dr. İbrahim Türek Eğitim ve Kültür Merkezi’nin açılış törenine katıldı.

Manisa Akhisar'a Hilaliye Eğitim Vakfı Külliyesi yapılacak!

Manisa Akhisar'a yapılacak Hilaliye Eğitim Vakfı Külliyesi'nin temeli 26 Mayıs Pazar günü atılacak...

Ataşehir'de okullar ders saatleri dışında mesleki eğitim alanı oluyor!

Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği'nin işbirliğiyle hazırlanan “Okullar Hayat Olsun” projesinin Ataşehir ayağı imzalanan protokolle hayat buluyor

manisa Hilaliye Eğitim Vakfı Külliyesi Haberi

manisa Hilaliye Eğitim Vakfı Külliyesi
Hilaliye Eğitim Vakfı Külliyesi projesi Manisa Akhisar'da hayata geçiriliyor. Temelinin 26 Mayıs Pazar günü atılacak projenin içerisinde otopark, cami ve spor sahaları yer alacak. Akhisar'ın ilk modern külliye olacak proje 30 milyon TL yatırım bedeline...