19 / 04 / 2024

manisa Yaraşlı yeni yol yatırımları

manisa Yaraşlı yeni yol yatırımları

Ahmetli ilçesi Matdere ve Yaraşlı Mahallelerinde, Manisa Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü kilit parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Yenilenen yollar, mahallelere hem güzellik, hem de konfor kattı.

Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Her yıl yeni kira sözleşmesi yapılır mı? 

Son zamanlarda ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar arttı. Kira sözleşmeleri de anlaşmazlıkların yaşandığı durumlardan oluyor. Peki her yıl yeni kira sözleşmesi yapılır mı? 

Asgari ücret zammında 5 yeni formül! Yeni asgari ücret 18 bin 813 TL mi olacak? Son dakika müjdesi! 

Ocak ayında asgari ücrete de zam gelecek. Yeni asgari ücret zammında 5 formül açıklandı. Peki asgari ücret kaç TL olacak? İşte ayrıntılar..

TOKİ Manisa projesiyle 366 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konutun müjdesini veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Manisa'ya 547 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa'da 547 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Manisa Yunusemre'ye 366 yeni konut müjdesi!

81 ilde yeni konutlar hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa'da 366 yeni konut inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ, Manisa'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Manisa'ya 2 yeni OSB kurulacak!

Yüksek teknolojiye dayalı sanayi yatırımlarını Manisa'ya çekmek amacıyla iki yeni OSB kurulması için çalışmalar hızlandırıldı. MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Osmancalı ve Saruhanlı'da kurulacak OSB'lerle Manisa'yı dünya çapında önemli bir yatırım merkezi haline getirmek istediklerini belirtti.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul projesi!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 18 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi 14 Eylül'de yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 304 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Kula'da 304 yeni konut inşa edecek.

manisa Yaraşlı yeni yol yatırımları Haberi

manisa Yaraşlı yeni yol yatırımları


Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak ve onların daha mutlu bir çevrede yaşamalarını sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürlüğü’nce altyapı projeleri tamamlanan Matdere ve Yaraşlı Mahallelerinin üstyapı düzenleme faaliyetleri de sonuçlandı. Matdere Mahallesi’ne 15 bin metrekare ve Yaraşlı Mahallesi’ne 20 bin metrekare olmak üzere iki mahalleye toplamda 35 bin metrekarelik kilit parke taşı döşendi. Bunun yanı sıra kaldırım ve bordür düzenlemeleri de yapılan yollar, yeni görünümüyle mahalle sakinlerini de oldukça mutlu etti.



Manisa Büyükşehir...