16 / 04 / 2024

Manisa Yunusemre projesi

Manisa Yunusemre projesi

Manisa Yunusemre Belediyesi ile TOKİ ortaklığıyla sürdürülen 5 bin 500 konutluk 'Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi projenin detayları hakkında bilgi verdi.

Yunusemre Manisa TOKİ Evleri kura sonucu!

Daire seçeneklerinin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Yunusemre Manisa TOKİ Evleri'nde kura çekilişi bu sabah yapıldı. Peki Yunusemre Manisa TOKİ Evleri kura sonucu açıklandı mı?

Manisa Yunusemre'de toplu konut sorunu bitiyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi bünyesinde Etüd, Proje, Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacak. Birim, ilçeye yapılacak toplu konutlar ve kentsel dönüşüm kapsamındaki çalışmaları yürütecek.

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! 150 konutluk yeni projeyi aman kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Manisa 2023 projesi için tarih de belli oldu.

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih belli oldu! 140 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih belli oldu... Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan 140 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 633 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Tam 633 yeni konutu aman kaçırmayın... İşte Manisa TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Sadece bir ilçede inşa edilecek olan tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Manisa projesi için beklenen tarih resmen geldi! 605 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesi için beklenen tarih resmen geldi... 605 yeni konutu aman kaçırmayın! İşte TOKİ Manisa 2022 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Manisa Yunusemre'ye 366 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileler için yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre projesinin ihalesini 14 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Manisa Yunusemre TOKİ'de 240 taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinin detayları da açıklanıyor. Peki TOKİ Manisa Yunusemre projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Yunusemre TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Yunusemre 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Akgedik’te 5 bin 500 konutluk bloklar yükseliyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ile TOKİ ortaklığıyla sürdürülen 5 bin 500 konutluk 'Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi projenin detayları hakkında bilgi verdi.

TOKİ Manisa Yunusemre projelerinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre'de hayata geçireceği konutların ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi bugün!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Yunusemre Akgedik 4. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa Yunusemre'ye 980 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre Akgedik Mahallesi'nde 980 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Manisa Yunusemre'de 980 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre'de 980 yeni konut inşa etmek için düğmeye bastı.

Manisa Yunusemre projesi Haberi

Manisa Yunusemre projesi

Manisa Yunusemre Belediyesi ile TOKİ ortaklığıyla sürdürülen 5 bin 500 konutluk 'Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi projenin detayları hakkında bilgi verdi. Çerçi, “Akgedik, Manisa’nın havası en güzel yerlerinden biri. İlk iki etap projemizde yer alan 2600 konuta yerleşen 10 bine yakın vatandaşımızla birlikte bölgede yaşam başladı. Daha önce hak sahiplerince kuraları çekilen 3. ve 4. etap projelerimizde bin 346 konut olacak. Böylece 5500 konut hedefiyle başladığımız Yunuskent projemizde 4000’e yakın konutu tamamlamış olacağız” dedi. 

Belediye Başkanı Çerçi, “Konutların yanı sıra 1 ilkokul, 1 ortaokul ve burada oturan vatandaşlarımızın talebi olan 1 anaokulunu bu etaplarla birlikte vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şu anda bölgede çalışmalar sürüyor. 1.5 yıl gibi bir...