24 / 04 / 2024

Manuş Baba balat ev

Manuş Baba balat ev

Hala kirada oturduğunu söyleyen 'Manuş Baba' adıyla tanınan şarkıcı Mustafa Özkan, Mecidiyeköy'den kaçtım! Balat'a yerleştim. Çok tatlı bir hayatım var." dedi.

Manuş Baba: Balat'ta kirada oturuyorum!

Hala kirada oturduğunu söyleyen 'Manuş Baba' adıyla tanınan şarkıcı Mustafa Özkan, Mecidiyeköy'den kaçtım! Balat'a yerleştim. Çok tatlı bir hayatım var." dedi.

Manuş Baba 3. havalimanı konserlerini iptal etti!

3. Havalimanı Yerleşkesinde konser verecek olan Manuş Baba, yaptığı açıklamada tüm konserlerini iptal ettiğini söyledi.

Bursa Hasköy-Balat Köprüsü açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Bursa-Mudanya karayolu yükünü azaltmayı hedefleyen Hasköy-Balat Köprüsü, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

Balat Hasköy Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Özellikle yaz aylarında trafik yoğunluğunun arttığı Bursa – Mudanya karayolunun yüklerini azaltmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi tarafından Hasköy – Balat arasına yapılan yeni köprünün bir ay içinde tamamlanması hedefleniyor.

Bursa Balat'ın yol düğümü çözüldü!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni yol düzenlemesi ile Balat’a giriş sorunu çözüme kavuşurken, kavşağa yapılacak ilave luplarla Balat’tan Mudanya istikametine gidiş sorunu kısa sürede ortadan kalkacak.

Bursa Hasköy – Balat arasına yeni köprü!

Özellikle yaz aylarında trafik yoğunluğunun arttığı Bursa – Mudanya karayolunun yüklerini azaltmayı hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hasköy – Balat arasına yapılan yeni köprü ile Mudanya’ya ulaşımı önemli ölçüde rahatlatacak.

Nilüfer Balat'a sosyal proje müjdesi!

Başkan Burada projesi kapsamında makamını bu hafta Balat Mahallesi’ne taşıyan Başkan Mustafa Bozbey, “Mahallede yapılaşma tamamlandığında sağlık ocağı ve diğer sosyal ihtiyaçların giderileceği projelerimiz hayata geçecek” dedi.

Fatih Balat Yıldırım Caddesi’nde 6 metruk bina yıkılacak!

Tehlike arz eden ve olumsuz koşulların oluşmasına açık metruk yapılarla ilgili çalışma Fatih Balat Yıldırım Caddesi’nden başlıyor…İlk etapta 6 metruk bina yıkım için hazır…

Malatya Somuncu Baba Camii ve Külliyesin'de sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende ilçesinde Somuncu Baba Camii ve Külliyesinin bulunduğu Zaviye Mahallesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapıyor.

Tahsin Babaş, Kastamonu Kuzeykent'ta imar planlarını anlattı!

Kuzeykent Mahallesi sakinleriyle revize imar planı istişare toplantılarını sürüyor. Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, revize imar planı doğrultusunda vatandaşların taleplerini aldı.

Bursa Balat girişine yeni bağlantı köprüsü geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya Yolu üzerindeki önemli noktalardan biri olan Balat’a girişi kolaylaştıracak yeni bağlantı köprüsüyle trafiğe nefes aldıracak.

Tahsin Babaş: İmarı halkla buluşturacağız!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş Kuzeykent'e yapılacak revize imar planı çalışması hakkında bilgi verdi. Babaş: '' Spekülasyonlara izin vermem'' şeklinde konuştu.

Manisa'daki Ali Baba Türbesi yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde bulunan Ali Baba Türbesi’nde tadilat çalışmasını tamamladı. Vatandaşlar çalışmalardan dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manuş Baba balat ev Haberi

Manuş Baba balat ev

'Manuş Baba' adıyla tanınan şarkıcı Mustafa Özkan hakkında merak edilenlerini anlattı. Posta gazetesinde yer alan habere göre hala kirada oturduğunus öyleyen Manuş Baba, "İstanbul'a 5 yıl önce geldim. Mecidiyeköy'de kiralık bir evde kalıyorduk arkadaşlarla. Hâlâ kiradayım gerçi... Her şey oradaydı. Köprü, metrobüs... Bütün insanların yolu oradan geçiyor." dedi.

"Mecidiyeköy'den kaçtım! Balat'a yerleştim" diye Manuş Baba, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Çok tatlı bir hayatım var. Komşularım, arkadaşlarım... Tam bir mahalle. Orada yaşayıp, o mahalleden beslenmek benim için çok önemli. 32 yaşındayım. Sürekli yollarda olmak aidiyet duygumu...