29 / 03 / 2024

mardin kızıltepe güçlü köyü okul yapımı

mardin kızıltepe güçlü köyü okul yapımı

Mardin’in Kızıltepe ilçesine bağlı Güçlü köyü yaklaşık bir sene önce mezradan köy statüsüne geçti. Köyün ilk muhtarı seçilen Batırhan, kendine ait iki dönümlük araziyi okul yapımı için Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne hibe etti...

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Ümraniye’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kızılırmak tarafından kuruldu.

Restorasyonu gündem olmuştu: Kız Kulesinin açılış tarihi belli oldu!

Restorasyonu gündem olan Kız Kulesi'ndeki çalışmalarda sona gelindi, açılış için günler sayılan ve çevre düzenlemesi de yapılan Kız Kulesi'ndeki son durum görüntülendi.

Bu promosyon çok konuşulacak! Maaş promosyonlarında ortalık kızıştı! Kim kaç lira promosyon alıyor? Hemen bakın!

Polis maaş promosyonunda ortalık kızıştı. Günlerdir gündemden düşmeyen polis promosyonları için yetkililerden peş peşe açıklamalar geliyor. Kamu kurumlarının yüksek promosyonları Emniyette tepkiyle karşılandı. Peki kim kaç TL promosyon alıyor? Bu promosyon çok konuşulacak! Hemen bakın! 

Mardin Kızıltepe'de 42.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kızıltepe İcra Dairesi, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi, 133 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 42 milyon 602 bin 520 TL'ye satıyor...

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Tunç Soyer: Kültürpark güçlü bir anayasaya kavuştu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir’in en önemli tarihsel miraslarından biri olan Kültürpark güçlü bir anayasaya kavuştu” dedi. Kültürpark'ta yeşil alan artacak...

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Kayseri Hacılar Belediyesi, ilçeye kazandırılacak olan Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalara başladı.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Keyseri Kızıltepe Millet Bahçesi yapım ihalesi tamam!

Keyseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin ilk etap ihalesi gerçekleşti. Yaklaşık maliyeti 1 Milyon 335 Bin 446 TL olan ihalenin sonucu ise henüz açıklanmadı.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi tamam!

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi gerçekleşti. İhaleye 7 firma katılım gösterdi. 

Perakendecilerin kira pazarlığı kızıştı!

AVM'lerde perakendeciler arasındaki kira pazarlığı kızıştı. Eylül ayı yaklaşıp cirolar artmaya baladıkça AVM'ler eski sözleşmelere dönmenin planını yapıyor.  

Sağlık Bakanlığı, AFAD ve Kızılay Lübnan'da sahra hastanesi kuracak!

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Lübnan'da yaşanan patlamaya ilişkin, Sağlık Bakanlığı, AFAD ve Kızılay aracılığıyla bölgeye arama kurtarma ekibi ve acil sağlık personeli sevk edilmekte, Sahra Hastanesi kurulumu planlanmakta" dedi...

mardin kızıltepe güçlü köyü okul yapımı Haberi

mardin kızıltepe güçlü köyü okul yapımı


Mardin’in Kızıltepe ilçesine bağlı Güçlü köyü Muhtarı İbrahim Batırhan, seçildikten sonra ilk icraat olarak köye okul yaptırdı.


Mardin’in Kızıltepe ilçesine bağlı Güçlü köyü yaklaşık bir sene önce mezradan köy statüsüne geçti. Köyün ilk muhtarı seçilen Batırhan, kendine ait iki dönümlük araziyi okul yapımı için Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne hibe etti. 7 ay önce yapımına başlayan okul, bitme aşamasına geldi. Okul olmadığı için kışın kar ve yağmurda yazın ise sıcak havada yaklaşık bir kilometre yol katedip komşu köye gitmek zorunda kalan öğrenciler, artık kendi köylerinde yapılan okulda eğitim göreceklerinin sevincini yaşıyor.


Arazisini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne hibe ettiğini belirten muhtar Batırhan, "Yüzyıllık tarihi olan köyümüzde ne muhtarlık ne de okul vardı. Bundan bir sene önce muhtarlığımız oldu ben de köyün ilk...