29 / 03 / 2024

Maria Otelcilik kimin

Maria Otelcilik kimin

Maria Otelcilik Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Roaa Afunı tarafından kuruldu. 

Maria Otelcilik Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maria Otelcilik Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Roaa Afunı tarafından kuruldu. 

MHC Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MHC Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Akkır, Selma Akçaoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi, Nalbant Demir Sokak'ta kuruldu.

Labris Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Labris Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Lebriz Yüksel Soycan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat'ta Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Yeni Kapı Çıkmazı'nda kuruldu.

Aile konutu kimin için yararlıdır?

Aile konutu nedir? Aile konutu neden yararlıdır? Aile konutunun faydaları nelerdir? Aile konutu kimin işine yarar? Aile konutu kimin için yararlıdır? Aile konutunun yararları nelerdir? İşte tüm bu soruların cevabı haberimizde...

As Ümr Güneş Otelcilik Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Ümr Güneş Otelcilik Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta Ümraniye, Mehmet Akif Mahallesi, Tavukçu Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Zülfü Egemen Tanyıldızı, Ata Tanyıldızı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Area Turizm Otelcilik İnşaat Akaryakıt Temizlik Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Area Turizm Otelcilik İnşaat Akaryakıt Temizlik Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Berivan Atik tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

İstanbul Loft'u Emprada Otelcilik 5 yıldızlı yapacak!

Rumeli Yapı'nın İstanbul Loft projesi 5 yıldızlı otel olarak işletilecek. İşletmecilik için görüşmeleri yapacak olan Emprada Otelcilik aynı zamanda Rumeli Yapı'nın da patronu Oktay Dayan'a ait...

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yaman Berzek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 OCak'ta Kadıköy, Teyyareci Sami Sokak'ta kuruldu.

Adeo Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adeo Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Canan Sümer, Murat Osman Sümer tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Beykoz, Anadoluhisarı, Kızılserçe Sokak 'ta kuruldu.

Marmed Yapı Emlak İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmed Yapı Emlak İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Ömer Doyu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu.

Özel Dora Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özel Dora Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Dağdelen, Emel Dağdelen Çetin tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak tarihinde kuruldu.

Mardem Yapı Emlak İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mardem Yapı Emlak İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Ömer Doyu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu

Maria Otelcilik kimin Haberi

Maria Otelcilik kimin

Maria Otelcilik Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Roaa Afunı tarafından kuruldu. 

Maria Otelcilik Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:  ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Maria Otelcilik Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi adres: 15 Temmuz Mah.1458.Sk.Home Aves A Blok No:9/33...