05 / 05 / 2024

marmara 10 dakika gecikti

marmara 10 dakika gecikti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kullandığı Marmaray treni Üsküdar'dan Yenikapı'ya 10 dakika geç ulaştı. İstanbul Boğazı'nın en derin noktasında duran Marmaray treninde kapılar açıldı ve tarihi gün anısına hatıra plaketi çakıldı..

SON DAKİKA! 10 dakika içinde tam 3 deprem birden oldu!

Son dakika deprem haberi Malatya, Kahramanmaraş ve Çanakkale’den geldi. AFAD tarafından paylaşılan verilere göre, 17.19 ile 17.27 saatleri arasında bu üç ilde birden deprem meydana geldi. İşte detaylar...

Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri yeni havalimanına 10 dakika!

Radisson Hotel Group yatırımlarının hızını kesmiyor. Group son olarak, İstanbul'un yeni uluslararası havaalanına on dakika mesafede konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri ile özellikle yurtiçi ve yurtdışı iş amaçlı seyahat edenlerin uğrak noktası olmayı hedefliyor...

Adam Kule'de 10 bin TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Toplu taşıma alanlarına ve sahile 10 dakika uzaklıkta bulunan Adam Kule Maltepe projesinde 10 bin TL peşinatla 88 ay vadeli ödemeler yapılıyor...

Huzurlu Marmara'da lansman fiyatlarıyla son hafta!

Huzurlu Marmara'da lansman fiyatlarıyla son hafta. Toplamda 500 adet dairenin yer aldığı proje Atatürk Havalimanı 25 dakika, Avcılar İDO İskelesi 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Huzurlu Marmara Evleri satış ofisi!

Huzurlu Marmara Evleri satış ofisi ile 444 4 136 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Avcılar İDO İskelesi 10 dakika mesafede olan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan konutlar bulunuyor.

Kartal Mesa Marmara lokasyon!

20 katlı tek bloktan meydana gelen proje Mesa Mesken imzası taşıyor. Projede 105 adet daire bulunuyor. Kartal Mesa Marmara lokasyon bilgisi kapsamında Bağdat Caddesi'ne 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mesa Marmara Kartal satış fiyatları!

Toplam 105 adet daireden oluşan Mesa Marmara projesi Bağdat Caddesi' ne 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Mesa Marmara Kartal satış fiyatları 592 bin 200 liradan başlıyor.

Mesa Marmara ödeme koşulları!

Bağdat Caddesi' ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 105 adet daire yer alıyor. Mesa Marmara ödeme koşulları kapsamında 24 aya varan taksitlendirme sağlanıyor.

Mesa Marmara lokasyon!

20 katlı tek blok halinde yükselen proje toplam 105 adet daireden meydana geliyor. Mesa Marmara lokasyon bilgisi kapsamında Bağdat Caddesi'ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Mesa Marmara Evleri fiyatları!

Mesa Marmara Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Bağdat Caddesi'ne 10 dakika uzaklıkta bulunan proje Mesa Mesken imzası ile hayata geçiriliyor.

Kartal Pega ödeme tablosu!

Pega Kartal'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen proje Pendik feribot iskelesine 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. İşte Kartal Pega ödeme tablosu...

Maltepe Marmaroom'da 372 bin TL'ye 2+1!

Bağdat Caddesi'ne araçla 10 dakika uzaklıkta yer alan proje Evko Meot İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Fiyatların 288 bin TL'den başlangıç gösterdiği Marmaroom projesinde satışlar devam ediyor.

Dumankaya Ritim İstanbul lokasyon bilgileri!

Toplam 35 bin 500 metrekare inşaat alanında inşa edilen proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Dumankaya Ritim İstanbul lokasyon bilgileri kapsamında Kadıköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

marmara 10 dakika gecikti Haberi

marmara 10 dakika gecikti

Cumhurbaşkanı Gül'ün kullandığı Marmaray treni Üsküdar'dan Yenikapı'ya hareket etti. Ancak Yenikapı'ya 10 dakika geç ulaşıldı. İşte sebebi...

Türkiye tarihinin en anlamlı Cumhuriyet Bayramı'nın yaşandığı 90. yılda Marmaray'ın açılışı oldukça renkli görüntülere sahne oldu. 


BOĞAZ'IN TAM ORTASINDA MOLA VERİLDİ, FOTOĞRAF ÇEKTİRİLDİ


Açılışın ardından Marmaray trenini kullanan Cumhurbaşkanı Gül diğer liderler ile Yenikapı’ya doğru yola çıktı. İstanbul Boğazı'nın en derin noktasında duran Marmaray treninde kapılar açıldı ve tarihi gün anısına hatıra plaketi çakıldı. Saat 17.19'da başlayan yolculuk 10 dakikalık molanın ardından 17:39'da sona erdi.


Bu molayla birlikte tren 10 dakika gecikmiş...