29 / 03 / 2024

Marmara İz Yapı iletişim

Marmara İz Yapı iletişim

Marmara İz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Er ve Ünal Er ortaklığında kuruldu.

Murat Kurum: İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapı kalmayacak

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuşma yapan İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapının kalmayacağını açıkladı. 

İstanbullulardan kentsel dönüşüm tırlarına yoğun ilgi! Sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek!

İstanbullulardan "Yarısı Bizden" kampanyasının bilgilendirme tırlarına yoğun bir talep geldi. Bakan Mehmet Özhaseki konu ile ilgili konuştu ve "İstanbul'daki sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek" dedi. İşte detaylar...

Bazı insanları ne yaparsanız yapın ev sahibi yapamazsınız! Peki bunun bedelini kim öder?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten 'Bazı insanları ne yaparsanız yapın ev sahibi yapamazsınız!' diyerek bunun bedelini kimlerin ödediğini açıkladı. İşte o paylaşım...

Marmara Chn Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Chn Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Erkan Fidan tarafından kuruldu.

Manisa'nın röntgeni çekiliyor! Toplam 600 bin bağımsız yapıdan 103 bin adetine risk analizi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle, Manisa’daki 17 ilçede 600 bin bağımsız yapının depreme dayanıklılık testi için İşbirliği protokolünün imzalanmasının ardından 103 bin bağımsız bölümde bina risk analizi gerçekleştirildi. 

Yapı belirsizliği nasıl çözülecek? İnşaat Mühendisi Nazım Ergin çözüm önerilerini tek tek sıraladı!

İnşaat Mühendisi Nazım Ergin, Türkiye'de imar sorunları ve imarsız yapılaşmaya dikkat çekerek çözüm önerilerini sıraladı. 

Gram altının 1.800 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Altın yatırımcıları şimdiden hazırlığınızı yapın!

Altın ve para piyasları uzmanı İslam Memiş, gram altının  1.800 TL olacağı tarihi resmen açıkladı. Altın yatırımcıları şimdiden hazırlığınızı yapın!

İstanbullular acilen baksın! Bu ilçelerde yaşayanlar yandı, çok tehlikeli! Hazırlıklarınızı yapın!

İstanbullular acilen baksın... Bu ilçelerde yaşayanlar yandı, çok tehlikeli... Hazırlıklarınızı yapın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar borcu olanlara hazırlığınızı yapın uyarısı! Dolar için tarih ve rakam belli oldu!

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den doları olanları sevindirecek haber geldi. Geçer dolar borcu olanlara ise uyarıda bulunarak, hazırlığınızı yapın diyerek tarih ve rakam verdi...

Devlet Su İşleri personel alımı için resmen müjde geldi! Alımlar hem sınavsız hem de mülakatsız yapılacak! Kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımı için resmen müjde geldi! Pek çok kişi tarafından merakla beklenen alımlar hem sınavsız hem de mülakatsız yapılacak... Aman kaçırmayın...

Dolar sadece 5 saat sonra böyle olacak! Dananın kuyruğu bugün kopuyor! Doları olanlar acil planınızı yapın

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) bugün saat 14:00'da faiz kararını açıklayacak. Karar için sadece 5 saat kalırken piyasaların gözü karara çevrildi. Özellikle dolar, karar sonrası böyle olacak. Dananın kuyruğu bugün kopuyor! Doları olanlar acil planınızı yapın.

Euro alalım mı,? Euro 18 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar şimdiden planınızı yapın

Kritik 14 Mayıs seçimlerine 18 gün kaldı. Seçim öncesinde piyasalarda hareketlilik devam ediyor. Özellikle euro yukarı yönlü hamlelerine devam ederken yatırımcılar ''euro alalım mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte Euro 18 gün sonra böyle olacak! Şimdiden planınızı yapın.

15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın! Bu rakamı gören yatırımcılar zil takıp oynayacak

Seçime yaklaşık bir ay kaldı. 14 Mayıs'ta sandıktan çıkan sonuç ekonomiyi nasıl etkileyeceği merak edilirken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu geldi. 15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın!  

Marmara İz Yapı iletişim Haberi

Marmara İz Yapı iletişim

Marmara İz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Er ve Ünal Er ortaklığında kuruldu.

Marmara İz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat İşleri a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...