16 / 04 / 2024

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkım

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkım

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Marmaris Belediyesi 5 iş yerini kiraya verecek! Yazlık bölgelerde kiralık iş yeri arayanlar dikkat!

Muğla İli Marmaris Belediye Başkanlığı, Muğla Marmaris'te yer alan beş adet iş yerini kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

O belediyesi ilkokul mezunu 246 personel işe alıyor! İşte başvuru detayları!

Ankara Çankaya Belediyesi 246 personel alımında bulunacak. Çankaya Belediyesi hizmet kalitesini arttırmak için en az ilkokul mezunu personel alıyor. İşte detaylar!

Bolu Belediyesi'ndan arsa fırsatı! O ilçedeki arsayı satışa çıkardı!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Aşağısoku Mahallesi'nde yer alan 2 bin 189 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde Bolu Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Marmaris'teki depreme dayanıksız belediye binası yıkılıyor!

1970’li yılların başında otel olarak yapılan, 1990'da ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binasının deprem riski sebebiyle yıkımına başlandı.

Marmaris Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Marmaris Belediyesi, kiracısı olan esnafa koronavirüs salgını süresi boyunca kira ödemelerinde indirim yapacak. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

İzmir Karaburun Belediyesi hizmet binası için yeni yer arayışında!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Karaburun Belediyesi hizmet binası için yer arayışı devam ediyor.

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkım Haberi

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkım

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı iş makinesiyle gerçekleştirildi. Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, 1970'li senelerin başında otel olarak inşa edilen, 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen yapının riskli olduğu tespit edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yaklaşık olarak 30 yıl kamu hizmeti verdikten sonra deprem riski sebebiyle boşaltılan binanın yıkımı, iş makinesiyle yapıldı. Yapılan açıklamada görüşleri yer alan Belediye Başkanı Mehmet Oktay, riskli yapı tespitinden sonra kısa zamanda organize olarak tüm birimlerin taşınmasını sağladıklarını belirtti. Binanın üç belediye başkanına ev sahipliği yaptığını dile getiren Oktay, "Burada sadece çalışanların değil birçok kişinin anısı vardı. Hüzün verse de can güvenliği için bu işlemi yapmamız gerekiyordu." şeklinde konuştu.

Marmaris'te ev kiraları yüzde 80...