16 / 04 / 2024

Mas Car Otomotiv İnşaat nerede

Mas Car Otomotiv İnşaat nerede

Mas Car Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Reis Masyan tarafından kuruldu. 

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bayramapaşa'da yapıldı.

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Selimoğlu tarafından kuruldu.

Borsaya taze kan: Borlease Otomotiv halka arz oluyor!

Borlease Otomotiv'in halka arz için yaptığı başvuru, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Sixt Rent A Car'ın Türkiye temsilciliğini 2019'da bünyesine katan Borlease, halka arzdan elde edeceği geliri büyümeye yönelik yatırımlara ayıracak.

Bns Mas Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bns Mas Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyza Nur Sekmen tarafından kuruldu.

Türkiye’nin en büyük otomotiv limanı için Japonya’dan kredi!

Türkiye’nin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan otomotiv odaklı Ro-Ro limanının inşası için OYAK tarafından, Japonya Uluslararası İşbirliği Bankası ve MUFG Bank ile kredi anlaşması imzalandı.

Mas Car Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Car Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Reis Masyan tarafından kuruldu. 

Mas Emlak Otomotiv Dış Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Mas Emlak Otomotiv Dış Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Şebnem Akarçeşme tarafından kuruldu. 

Mas Hafriyat İnşaat Petrol Gıda Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Hafriyat İnşaat Petrol Gıda Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de Hasan Karakaya tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tofaş, Avrupa İmar Bankası ile kredi anlaşması imzaladı!

Otomotiv sektörünün öncü kuruluşu Tofaş, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (European Bank of Reconstruction and Development - EBRD) ile 200 milyon euroluk yeni bir kredi anlaşmasına imza attı.

El Burak İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv Rent A Car İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Burak İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv Rent A Car İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Khalid Abdullah Alabdullatif, Ahmad Okacha tarafından 27 Mayıs'ta kuruldu.

İmaks Gayrimenkul İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Kuyumculuk Rent A Car Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaks Gayrimenkul İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Kuyumculuk Rent A Car Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İmdat Dursun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu.

Mimarlar Odası ve Emin Otomotiv'den konutta yeni fikirlere ödül!

Emin Otomotiv ve TMMOB Mimarlar Odası işbirliğiyle birincisi düzenlenen ve genç mimarları hedef alan Konutta Yeni Fikirler Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu.

Maltepe'de vatandaşa zamansız yol çalışması eziyeti!

Habertürk gazetesinde Esra Boğazlıyan, Maltepe'de süren yol çalışmasını böyle yazdı: "Maltepe'deki zamansız yol çalışması, yağmurla birlikte eziyete döndü. Kazılan yollar çamura bulandı, vatandaşın çilesi katmerlendi. Ama belediyeden hâlâ ses yok..."

Mas Car Otomotiv İnşaat nerede Haberi

Mas Car Otomotiv İnşaat nerede

Mas Car Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Reis Masyan tarafından kuruldu. 

Mas Car Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Mas Car Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Yeşilkent Mah.Fatih Sultan Mehmet Cad.No.6 B...