26 / 04 / 2024

maslak satılık ev

maslak satılık ev

İstanbul'da iş ve finansın kalbinin attığı yer olarak tabir edilen Maslak konut projelerini mercek altına aldık. Maslak satılık daire fiyatları 324 bin TL'den başlıyor 2 milyon 151 bin TL'ye kadar yükseliyor. İşte Maslak konut projeleri...

Teras Gökyüzü satılık ev!

Teras Gökyüzü satılık ev tipleri 2+1'den dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. 25 milyon lira yatırım bedeliyle yükselen proje Uzunyayla Group imzası taşıyor.

Başakşehir Adım İstanbul satılık ev!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzasıyla yükselen projede daire alanları 60 metrekareden başlıyor. Başakşehir Adım İstanbul satılık ev teslimleri 2018 yılı Ocak ayında yapılması planlanıyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev!

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması öngörülen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan bulunuyor. Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat satılık ev!

Teslimlerini 2016 yılı Kasım ayında yapması planlanan proje İstanbul' un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat satılık ev 750 bin liradan başlıyor.

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat satılık ev!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yükselen proje toplam 244 adet bahçeli evden meydana geliyor. Yakuplu Dekar Asmalı Hayat satılık ev teslimleri 2016 yılı Kasım ayında yapılması planlanıyor.

Mihmandar Eyüp satılık ev!

Toplam 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşan proje 28 bin metrekare alana inşa ediliyor. Mihmandar Eyüp satılık ev teslimleri 2017 yılının başında yapılması planlanıyor.

Kalekent Beylikdüzü satılık ev!

İstanbul İl 'i Beylikdüzü iİçe' sinde yükselen Kalekent projesi toplam 1471 daireden meydana geliyor. Kalekent Beylikdüzü satılık ev tapuları 29 Kasım Pazar günü teslim edilecek.

Adam Kule Dap Yapı satılık ev!

Adam Kule Dap Yapı satılık ev tipleri 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Sahile 10 dakika uzaklıkta olan projede anahtar teslimlerinin 2017 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu satılık ev!

Ödemelere göre banka kredisiyle ev sahibi olunabilen projede daire alanları 149 metrekareden başlıyor. Dekar Asmalı Hayat Yakuplu satılık ev teslimler 2016 yılı Kasım ayında yapılacak.

Beyaz Park Topkapı satılık ev fiyatları!

İstanbul Zeytinburnu ilçesine bağlı Topkapı bölgesinde hayata geçirilen Beyaz Park Topkapı satılık ev fiyatları 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Başakşehir Adım İstanbul satılık ev fiyatları!

Adım İstanbul'da peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Başakşehir Adım İstanbul satılık ev fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor.

Nidapark Başakşehir satılık ev!

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı Nidapark Seyrantepe projesi Başakşehir Yeni Merkez 'e yakın konumda yükselecek. Nidapark Başakşehir satılık ev teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Bağcılar Nurol Park satılık ev fiyatları!

84 adet loft daire, 836 adet towers daire, 544 adet rezidans daireden meydana gelen Bağcılar Nurol Park satılık ev fiyatları 440 bin TL'den başlıyor.

maslak satılık ev Haberi

maslak satılık ev

Birbirinden lüks gökdelenlere ev sahipliği yapan Maslak, İstanbul'un iş ve finans merkezinin kalbi durumunda. Yeni ofis ve konut projeleriyle sadece İstanbul'un değil Avrupa'nın da cazibe merkezlerinden biri olma yolunda hızla ilerleyen Maslak, şu anda İstanbul'un birinci derece iş merkezi konumumda yer alıyor. Ulaşım akslarına yakınlığı ile dikkat çeken bölge, yerli ve yabancı birçok şirkete ev sahipliği yapıyor. 


Metro cazibesini daha da artırdı

Yeni yapılan alışveriş merkezleri, ofis projeleri ve lüks konutlarla hızla dönüşen Maslak, metro güzergahında yer alması nedeni ile cazibesini daha da artırdı. 


Arazi yokluğu nedeni ile yeni proje sayısında çok artış olmuyor

Maslak bölgesinde şu anda satışta olan sadece 4 konut projesi var. Konut projelerinin sayısının bu kadar az olmasının en büyük nedeni arazi kıtlığı. Bölgede arazi yokluğu nedeni ile yeni...