23 / 04 / 2024

Medi World adres

Medi World adres

Medi World Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Medi World Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Medi World Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Has İnşaat Oto World Asya adres!

Toplam 365 tane oto galeriden oluşan Oto World Asya projesinde daire teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek. Has İnşaat Oto World Asya adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Kurtköy Oto World Asya adres!

Anadolu Yakası'nın ilk oto AVM'si olma özelliği taşıyan Kurtköy Oto World Asya adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede teslimlerin bu yılın başında yapılması planlanıyor.

Oto World Asya Pendik adres bilgileri!

Oto World Asya Pendik adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Toplamda 365 adet galeriden meydana gelen Asya Oto World, İstanbul Anadolu yakası Pendik bölgesinde inşa ediliyor.

Oto World Asya Pendik adres!

Oto World Asya Pendik adres bilgileri kapsamında proje; Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri, Sabiha Gökçen Havalimanı Karşısı'nda yer alıyor. Projede teslimler 2014 yılının Aralık ayında yapılacak.

Pendik Oto World Asya adres bilgileri!

Pendik Oto World Asya adres bilgileri kapsamında proje; Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri, Sabiha Gökçen Havalimanı Karşısı Pendik'te yer alıyor. Projede teslimler Aralık 2014'te yapılacak.

Oto World Asya adres bilgileri!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen ve 22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Oto World Asya adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Projede teslimler 2014 yılı içinde yapılacak.

Oto World Asya Pendik adres bilgileri!

Oto World Asya Pendik adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Oto World Asya projesindeki galerilerin büyüklükleri 200 metrekareden başlıyor ve 600 metrekareye kadar yükseliyor.

Özbaş Yapı Duo Style adres bilgileri!

Özbaş Yapı Duo Style adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Duo Style Evleri projesi Şişli'de Büyükdere Caddesi üzerinde inşa edilecek. Projenin fiyatları ve ödeme seçenekleri henüz netleşmedi...

Pendik Oto World Asya adres!

Has Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Pendik Oto World Asya adres bilgileri içiin haberimizi okuyabilirsiniz. Projede yer alan mağazaların teslimlerinin 2014 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor...

Halkalı Tema İstanbul adres!

Halkalı Tema İstanbul adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Tema Plaza, Tema İstanbul Evleri, Tema Mall ve Tema World gibi bölümlerin yer aldığı Tema İstanbul'un Temmuz 2015'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Oto World Asya adres!

Oto World Asya adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Teslimlerin 2014 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Oto World Asya projesinde metrekare birim fiyatları 3 bin 700 TL'den başlıyor

Oto World Asya iletişim!

Oto World Asya iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Kurtköy Oto World Asya projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 700 liradan başlıyor...

Medi World adres Haberi

Medi World adres

Medi World Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Medi World Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi konusu:
1-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir, satabilir, işletebilir. 2-1618 sayılı Seyahat...