25 / 04 / 2024

Megapol İzmir otel projesi

Megapol İzmir otel projesi

Megapol İzmir projesi, Megapol Group imzası ile İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde hayata geçirilecek. Proje 450 odalı otel ve 195 dükkanın yer aldığı AVM'den meydana gelecek..

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

İzmir'e 75 odalı yeni otel geliyor!

İzmir Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, bölgenin konaklama ihtiyacını karşılamak amacıyla 4 yıldızlı ve 75 oda kapasiteli otel projesi için düğmeye bastı.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Megapol İzmir Cadde Evleri lokasyon! Megapol İzmir Cadde Evleri fiyat listesi 2023 

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri nerede ve ne kadara satılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Megapol İzmir Cadde Evleri hakkında merak ettikleriniz..

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

İzmir'de 3 katlı otel tahliye edildi!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde hasar gören ve yıkılan Konak Belediye binasının bitiminde bulunan 3 katlı otel tahliye edildi. 

İzmir Renaissance Otel Oran Şirketler Grubu'na geçti!

İzmir turizmde önemli yatırımlara imza atan Oran Şirketler Grubu, Marriott International zincirine bağlı İzmir Renaissance Otel’i bünyesine dahil etti. 

İzmir'de 5 yıldızlı otel binasına ilk depremzedeler yerleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ata Holding’in büyük hissedarları olduğu eski 5 yıldızlı otel binası, depremzedeleri misafir etmeye başladı. Büyükşehir Belediyesi binanın 380 odasını depremzedelere açmıştı.

İzmir Karaburun'daki 'karavan otel'e yoğun talep!

İzmir Karaburun'da yaşayan Asna çiftinin geçen yıl açtığı 'karavan otel', koronavirüs salgını sebebiyle izole tatil yapmak isteyenlerden yoğun ilgi gördü.

İzmir Hyatt Regency Otel 2021'de hizmete açılacak!

Orjin Grubu’nun, İzmir’de yaptığı dünya çapındaki prestij projesi “İstinyePark İzmir” bünyesinde açılacak otel markasının, Hyatt Regency olmasına karar verildi. İzmir Hyatt Regency 2021'de hizmete açılacak...

İzmir ve Antalya'da 2 arazinin imarı otel alanına çevrildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsamında bulunan İzmir Menderes ve Antalya Kemer'deki iki arazinin imar planı otel alanı olarak değiştirdi.

Megapol İzmir otel projesi Haberi

Megapol İzmir otel projesi

Megapol İzmir projesi, Megapol Group tarafından İzmir'in Karabağlar İlçesi, Uzundere Mahallesi'nde toplam 42 bin 466 metrekarelik alan üzerinde yükselecek. Proje kapsamında AVM ve otel yer alacak.

277 milyon 815 bin 150 TL yatırım bedeline sahip Megapol İzmir projesi, 450 oda kapasiteli otel ve kapalı inşaat alanı 89 bin 715 metrekare olacak olan, 195 dükkan kapasiteli alışveriş merkezi olmak üzere toplam 653 bağımsız bölümden meydana geliyor.

Toplam kapalı alanı 194 bin 958 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat çalışmalarına en erken Haziran ayında başlanması planlanıyor. İnşa çalışmalarının 36 ay sürmesi planlanan projede otel ve AVM inşa bittikten sonra hizmete açılacak.

Projede, 3 kat zemin altı bodrum katı, zemin kat ve zemin üzerinde 29 kat olacak. Dükkanlar, zemin altı, zemin ve ilk 3...