26 / 04 / 2024

Mehmet Günsür yeni evi

Mehmet Günsür yeni evi

Kazandığı paraları gayrimenkule yatıran yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, son olarak İtalya’nın güneyinde yer alan küçük bir köyden bahçe içinde iki katlı bir ev aldı.

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Gıda ürünlerine yeni zam dalgası!

Döviz kurunun yükselmesi ile tarım ve gıda da yeni zam dalgası gündeme geldi. İşte detaylar!

ŞOK’ta gıda ürünlerinde büyük indirim başladı! Pilavlık bulgur 14 TL, pirinç 30 TL, domates salçası 29,50 TL...

Özellikle gıda ürünlerine yönelik indirim kampanyası başlatan ŞOK, yeni haftanın indirimli ürünler kataloğunu müşterilerine özel paylaştı. Buna göre, 7 Haziran Çarşamba gününe özel, ŞOK'ta pilavlık bulgur 14 TL’ye, pirinç 30 TL’ye, domates salçası 29,50 TL’ye düştü. İşte 7 Haziran ŞOK fiyat listesi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı 1984 yılında İstanbul'da doğan Mehmet Fatih Kacır oldu. Peki Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Ticaret Bakanlığı'ndan yeni hamle! Piyasada güvenli ürünlerin satılması için düğmeye bastı!

Ticaret Bakanlığı tarafından, piyasaya sunulacak ürünlerin gereken güvenlik şartlarını taşımasını sağlamak amacıyla gümrük ve dış ticaret müdürlükleri bünyesinde "Güvenli Ürün Danışma Ofisleri" kuruldu.

Güldür Güldür Show'un bilet fiyatı ne kadar? İşte Güldür Güldür Show 26 Mart 2023 bilet fiyat listesi

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show’un yeni bölü çekimleri hız kesmeden devam ediyor.

EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

Kahramanmaraş depremi sebebiyle EYT düzenlemesiyle ilgili görüşmeler başlamadı. EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

Altın kolları sıvadı! Gram altında yeni rekor göründü! Gümbür gümbür geliyor! Hemen son dakika altın fiyatlarına bakın

Ons altındaki yükseliş gram altını yeni rekora götürdü. Güne 1176 liradan başlayan gram altında yeni rekor göründü!  Gram altın gümbür gümbür geliyor! Hemen son dakika altın fiyatlarına bakın

''Gümüşte yeni ralliler bekliyorum'' diyen İslam Memiş rakam verdi! Gümüş yatırımcıları bakmadan geçmeyin!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2023-2024 yılında gümüşün performansının altıdan daha iyi olacağını belirterek gümüşte yeni ralliler bekliyorum dedi ve rakam açıkladı. Gümüş yatırımcıları bakamdan geçmeyin!

Mediamarkt'ta eskiyi getir yeniyi götür kampanyası! Başvuran herkes faydalanacak!

Mediamarkt güncel kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında teknolojik ürünlerde eski ürünü verip yeni ürün sahibi olabilirsiniz. Peki, eskiyi getir yeniyi götür kampanyası hangi ürünlerde geçerli? İşte detayları...

MediaMarkt telefonlarınızı yeniliyor! İşte eskiyi getir yeniyi götür kampanyası detayları..

MediaMarkt Eskiyi Getir Yeniyi Götür kampanyası ile eski akıllı telefonlarınızla vedalaşıp yeni akıllı telefonunuzu uygun fiyata alabilme fırsatı sunuyor. İşte kampanya detayları…

TMO 5 kg ayçiçek yağı fiyatına zam yaptı! TMO temel gıda ürünlerinin fiyatını açıkladı! 25 Haziran 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) perakende ürünlerinin 25 Haziran 2022 fiyatları belli oldu. 129,00 TL'ye satılan ayçiçek yağının yeni fiyatı açıklandı! Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde temel gıda ürünlerinin güncel fiyatı ne kadar? İşte TMO 25 Haziran 2022 güncel fiyat listesi...

Mehmet Günsür yeni evi Haberi

Mehmet Günsür yeni evi

Son olarak Netflix'in 'Atiye' adlı dizisinde oynayan yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, eşi ve iki kızıyla beraber İtalya'da yaşıyor. Milliyet'te yer alan habere göre, zaman zaman projeleri için Türkiye'ye gelen başarılı oyuncu, 200 bin Euro ödeyerek İtalya'dan bir köy evi aldı. 

Eve 30 bin Euro da tadilat yapan Mehmet Günsür, projelerinden arta kalan zamanını ailesiyle birlikte bu evde geçirmeyi planlıyor.

Mustafa Keser, Aslıhan Gürbüz, Özlem Tekin, Yılmaz Erdoğan gibi birçok ünlü isim de kentin kalabalığından kaçarak doğal yaşamı seçti.

Ünlüler nerede...