25 / 04 / 2024

mehmet latif topbaşın zeytinelindeki villaları

mehmet latif topbaşın zeytinelindeki villaları

İş adamı Mustafa Latif Topbaş, bazı görsel ve yazılı medya organlarında yer alan "Zeytineli Köyü'ndeki yazlık evler ve İzmir Kemalpaşa'da 1600 yıllık mozaikler" konulu haberlerle ilgili açıklama yaptı...

Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı! Yerinde dönüşüm başvuru sayısı 175 bin 703 oldu!

Yerinde dönüşüm başvurusuna başvurular her geçen gün artmaya devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bugün itibariyle yerinde dönüşüme başvuru yapanların sayısının 175 bin 703 olduğunu açıkladı.

Mustafa Latif Topbaş Kimdir?

Mustafa Latif Topbaş kimdir? Mustafa Latif Topbaş’ın mesleği nedir? Mustafa Latif Topbaş nereden mezundur? İşte detaylar!

Dr. Mehmet Öz babasının vasiyeti için yeniden dava açtı!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, geçtiğimiz yıllarda yaşamını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz’ün vasiyetnamesinin sahte belgelerle kız kardeşi tarafından değiştirildiğini öne sürerek dava açtı. 

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aygün tarafından kuruldu.

Mehmet Öz babasının vasiyetnamesi için dava açtı!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz’ün vasiyetnamesinin iptal edilmesi için Nazlım Suna Öz’e dava açtı.

Mehmet Özhaseki: Gönül belediyeciliğine başlıyoruz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımızın talimatıyla gönül belediyeciliğine başlıyoruz." dedi.

Mehmet Özhaseki mazbatasını aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri adliyesinde mazbatasını aldı...

Mehmet Özhaseki yarın Üsküdar'da imar barışını anlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yarın Üsküdar'da imar barışı süresince gelinen son durumu detaylı şekilde anlatacak.

Mehmet Özhaseki yarın MIPIM 2018 Fuarı'na katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kapılarını yarın açacak MIPIM 2018 Fuarı'na katılarak konuşma yapacak...

Mehmet Özhaseki, Dönüşümde Yeni Yaklaşımlar paneline katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki bugün düzenlenen Kentsel Dönüşümde Yeni Yaklaşımlar paneline katıldı. 

Mehmet Özhaseki, Dönüşümde Yeni Yaklaşımlar paneline katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki yarın Kentsel Dönüşümde Yeni Yaklaşımlar paneline katılacak. 

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi!

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi. Projenin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, tarafından geçen ay iptal edildiği ortaya çıktı.

Mehmet Kaşkaya'nın arsa ve daireleri paylaşılamıyor!

Mehmet Kaşkaya mirasında sorunlar bitmiyor. Ankara'da 30 yıl kapıcılık yapan Mehmet Kaşkaya’nın 11 daire, arsa, 1 kilogram altın ve 700 bin liradan oluşan mirası paylaşılamıyor. 

mehmet latif topbaşın zeytinelindeki villaları Haberi

mehmet latif topbaşın zeytinelindeki villaları


İş adamı Mustafa Latif Topbaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile 35 yıl öncesine kadar giden dostlukları olduğunu belirterek, "Kendileri başbakan olduktan sonra, yoğun çalışma temposu nedeniyle Zeytineli'nde sadece 3 kez misafirim oldular. Bazı medya organlarında Zeytineli köyündeki arazimizde Sayın Başbakan'ın da villaları olduğuna ilişkin haberler açık bir yanılgı ve üzülerek ifade etmeliyim ki bazen bir yalanı da ifade etmektedir" açıklamasında bulundu. 


Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Topbaş, bazı görsel ve yazılı medya organlarında yer alan "Zeytineli Köyü'ndeki yazlık evler ve İzmir Kemalpaşa'da 1600 yıllık mozaikler" konulu haberlerin, özel hayatın gizliliğini ihlal ederek, yasalara aykırı olarak dinlendiği, çoğu istismar edilen ve bazılarından emin olamadığı konuşmalara dayandığını belirtti.


Söz konusu haberlerin içeriğinin kısmen gerçeği barındırsa da bunların veriliş tarzının incitici ve farklı algılara...