28 / 03 / 2024

Mehmet Nuri Durdu

Mehmet Nuri Durdu

VNT İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Doğan Temeler, Mehmet Nuri Durdu, Uğur Temeler tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Ağustos'ta Pendik, Doğu Mahallesi'nde kuruldu

Bakanlıktan gençlere müjde! Bir yıl boyunca ücretsiz! Başvurular e Devletten yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, GençKart uygulamasının bugün başladığını belirterek, gençlerin kültür ve sanat kurumlarında sahnelenecek etkinliklerden ücretsiz olarak yararlanabileceklerini açıkladı. 

CHP'li Cumhur Uzun'dan İnceleme Komisyonu'na çağrı: 'Bodrum'a ihanet etmeyin'

CHP 28. Dönem Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da ortağı olduğu şirketin inşa edeceği otel projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu'na çağrı yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

Turiste kiralanan evin vergisi ödenecek! Bakan Ersoy resmen açıkladı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik yasaya ilişkin, “Bu düzenleme olmazsa olmaz. Çok ciddi gelir sağlayıp vergi ödememek olabilir mi? Vergilerini tabii ki ödeyecekler. Güvenlik zafiyeti de vardı. Her gece kimin kaldığını bildirecekler” dedi.

Bakan Ersoy’dan konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin dikkat çeken açıklama!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konutların turizm amaçlı kiralanmasına dair kanuna ilişkin açıklama yaptı. Bu düzenlemenin olmazsa olmaz olduğunu söyleyen Ersoy, bu düzenlemenin olmadığı durumlarda bütün şehrin omurgasının bozulduğunu kaydetti.

Turizm Bakanlığı açıkladı! Sürdürülebilir Turizm Sertifikalı tesis sayısı 7 binden fazla...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sürdürülebilir Turizm Sertifika Programı dahilinde ilk aşamadaki kriterleri gerçekleştiren tesis sayısının 7 bini geçtiğini açıkladı.

Antalya'ya gelen turist sayısı 15 milyonu aştı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada bu yıl Antalya'ya gelen turist sayısının 15 milyonu aştığını dile getirerek, hem gelir hem turist sayısının pandemi öncesi turizmin en yoğun olduğu 2019 rakamlarının üzerinde olduğunu dile getirdi.

Günlük kiralık evlerle ilgili yeni yasal düzenleme yolda!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ekim ayı ile birlikte günlük kiralık evlere yeni yasal düzenlemelerin getirileceğini açıkladı.

Mahmutoğulları Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mahmutoğulları Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Çetin tarafından kuruldu.

Kapadokya'da 500'ün üzerinde kaçak yapı yıkıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kapadokya'da tarihi ve kültürel dokuya zarar veren 500'ün üzerinde kaçak yapının yıkıldığını duyurdu.

Yeni vergi sinyali: Günübirlik kiralanan evlere vergi yolda!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, günübirlik kiralanan evlere yönelik bakanlık tarafından vergi düzenlemesi yapıldığını bildirdi. Bu kapsamda elde edilecek gelirden vergi alınmasının ve bunun da mevzuatlara uygun şekilde yapılacağı belirtildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: ‘Bu yıl hedefimiz 56 milyar dolar!’

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizmde 2023 hedefinin sürdüğünü söyledi. Deprem ve seçim sürecine karşın, 60 milyon turist ve 56 milyar dolar gelir hedefinde sapma olmadığını belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Mehmet Nuri Durdu Haberi

Mehmet Nuri Durdu

VNT İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Doğan Temeler, Mehmet Nuri Durdu, Uğur Temeler tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Ağustos'ta kuruldu. Firmanın hissesi 12 bin 500 TL olarak Doğan Temeler, Mehmet Nuri Durdu, Uğur Temeler'e eşit ayrılmış durumda. 


VNT İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İnşaat taahhüt,bakım onarım işleri ve inşaat malzemeleri alım satımı ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


VNT İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adreS: Pendik, Doğu Mahallesi, Çınar Sokak, Özen Apartmanı,...